Po co opierał o samochód
Po co opierał o samochód
- Co to za linka w bagażniku? Przetnę gównoooo...
To nie linka tylko blokada w automacie puściła - słychać potem jak przeskakuje po zębach
- Ciapaj młynia?
- tak, tak, ciapaj młyna...
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Typowe miejsce na kamerkę, rozpie**alająca się szopa i dziura w podjeździe. Ustawka jak ch*j.
Twoj ojciec powiedział że jestes ustawką jak sie urodziłeś...
Twoj ojciec powiedział że jestes ustawką jak sie urodziłeś...
Przynajmniej byl zapalnowany a nie jak ty odebrany pijackim 500 plusom
- Co to za linka w bagażniku? Przetnę gównoooo...
Linkę to ty masz we łbie żeby ci uszy nie odpadły.
Śpiesze w wyjaśnieniem. Najprawdopodobniej auto z automatyczną skrzynią biegów zostało zostawione na pozycji P skrzyni biegów bez zaciągniętego hamulca ręcznego. Ta pozycja P czyli postój ma w sobie bolec o średnicy około 8 milimetrów, która blokuje skrzynie biegów. I wyobraźcie sobie teraz że taki grubszy drut cieńszy od palca utrzymuje na sobie ciężar ponad 2 ton na takiej górce. Musi w końcu jebnąć. Pamiętajcie zaciągajcie ręczny w automatach.
Całe życie na ręcznym
Śpiesze w wyjaśnieniem. Najprawdopodobniej auto z automatyczną skrzynią biegów zostało zostawione na pozycji P skrzyni biegów bez zaciągniętego hamulca ręcznego. Ta pozycja P czyli postój ma w sobie bolec o średnicy około 8 milimetrów, która blokuje skrzynie biegów. I wyobraźcie sobie teraz że taki grubszy drut cieńszy od palca utrzymuje na sobie ciężar ponad 2 ton na takiej górce. Musi w końcu jebnąć. Pamiętajcie zaciągajcie ręczny w automatach.
Pytam się autentycznie bo nigdy nie miałem automatu. Czy jak zostawił bym na drive to auto zachowuje się tak jakbym zostawił je na biegu?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów