Oto całkiem fajny plakacik, jaki mi się udało cyknąć w moim starym LO. Ostateczny argument dla palących, dla których postrzeganie własnej osoby przez innych ma jakiekolwiek znaczenie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:13
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cytat:
W którymś na Antoniuku, a co? Byłeś moim uczniem?
Na szczęście nie bo gim skończyłem dawno temu
"Palę, więc śmierdzę."
Może nie śmierdzę, ale po 1,5 roku palenia odczuwam już skutki uboczne
Może nie śmierdzę, ale po 1,5 roku palenia odczuwam już skutki uboczne
Dla niepalących wszyscy palacze śmiedzą przeokropnie, tylko nie zdają sobie z tego sprawy
Centurion napisał/a:
Dla niepalących wszyscy palacze śmiedzą przeokropnie, tylko nie zdają sobie z tego sprawy
wyjebane
u mnie w LO powiedziala dyrka ze jak ktos chce palić to prosze bardzo ale w palarni- dla nauczycieli nikt sie nie odwazyl tam wejsc i popalali w kiblach.
i tak. dla niepalacych zapach ciuchow palaczy nie jest niczym przyjemnym...
i tak. dla niepalacych zapach ciuchow palaczy nie jest niczym przyjemnym...
balcerro, 29
a ja rzuciłem w marcu tego roku i mam wyjebane
A mnie te całe szlugi wkurwiają.
W tych czasach znaleźć se laske która nie pali to jest kurwa cód, i chuj mnie strzela jak przychodzi po fajce i chce sie miziać kurwa
W tych czasach znaleźć se laske która nie pali to jest kurwa cód, i chuj mnie strzela jak przychodzi po fajce i chce sie miziać kurwa
Calli napisał/a:
W tych czasach znaleźć se laske która nie pali to jest kurwa cód
Normalnie cud nad cudami. Ale głównie gimnazjalistki palą czy tam inne licealistki bo taka moda i bycie kul. Starsze bardziej siebie oszczędzają.
Linekk napisał/a:
Starsze bardziej siebie oszczędzają.
Szczególnie takie co starzeją sie zamiast rok to o 15, nieprawdaż ?
O Boże, no takie też.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów