Oto całkiem fajny plakacik, jaki mi się udało cyknąć w moim starym LO. Ostateczny argument dla palących, dla których postrzeganie własnej osoby przez innych ma jakiekolwiek znaczenie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
grauper, w takim razie za jakieś 30 zapraszam do mnie na rehabilitację po resekcji płuca.
To co mówisz to tak jakby mieszkając na 10 piętrze a wiedząc że na 1-szym wybuchł pożar powiedzieć: a co tam, zadzwoni się po straż jak się będzie palić już na 5-tym czy 6-tym.
To co mówisz to tak jakby mieszkając na 10 piętrze a wiedząc że na 1-szym wybuchł pożar powiedzieć: a co tam, zadzwoni się po straż jak się będzie palić już na 5-tym czy 6-tym.
Nostry napisał/a:
grauper, w takim razie za jakieś 30 zapraszam do mnie na rehabilitację po resekcji płuca.
100% racji..... ale ja też jaram...i tak se myśle że niestety szybko tego nierzuce (o ile wogóle to zrobie)
u mnie w LO też taki jest, a jeden palący nauczyciel dopisał na nim markerem "nie śmierdzisz bo się nie myjesz"
a np laska mojego kumpla lubi jak mu śmierdzi ubranie dymem papierosowym :samobój:
A z resztą, jarajcie sobie do woli, w końcu onkolodzy, chirurdzy onkolodzy, chemio- i radioterapeuci, pulmonolodzy, torakochirurdzy, chirurdzy endokrynologiczni, chirurdzy ginekologiczni, radiolodzy, pediatrzy (to dla dziewczyn, co będą palić w ciąży), lekarze rehabilitacji, pracownicy hospicjum, aż wreszcie przedsiębiorcy pogrzebowi też muszą z czegoś żyć.
P.S. Większość właścicieli firm tytoniowych to osoby niepalące.
P.S. Większość właścicieli firm tytoniowych to osoby niepalące.
u mnie w szkole był takie w Palarni:D chodze do liceum w ktorym jest najwyzszy poziom w miescie i palarnie ucznom zrobili:D
wy to macie zajebiście, jakiś czas temu była akcja że chodzili i dawali miętusy palaczom to ode mnie z klasy co chwile na papierosy chodzili.
Mała dygresja.
Abstrahując od szkodliwości palenia, wolałbym ten plakat z podpisem "nie myję się więc śmierdzę" bo o ile woń papierosów (zwłaszcza tych lepszych) bywa przyjemna, o tyle brak higieny w narodzie poraża. I żeby nie było, nie chodzi tu wyłącznie o meneli.
Wracając do tematu, wszelkie akcje antynikotynowe sponsorowane przez państwo, są dla mnie przejawem hipokryzji. Z jednej strony pokazuje się jak to się dba o naród, przez różnego rodzaju akcje, plakaty czy wreszcie próby wprowadzenia restrykcyjnych zakazów palenia, a z drugiej w dalszym ciągu można legalnie kupić papierosy.
Jedyną akcją, pod jaką bym się chętnie podpisał, byłaby "Nie pal przy dziecku".
Abstrahując od szkodliwości palenia, wolałbym ten plakat z podpisem "nie myję się więc śmierdzę" bo o ile woń papierosów (zwłaszcza tych lepszych) bywa przyjemna, o tyle brak higieny w narodzie poraża. I żeby nie było, nie chodzi tu wyłącznie o meneli.
Wracając do tematu, wszelkie akcje antynikotynowe sponsorowane przez państwo, są dla mnie przejawem hipokryzji. Z jednej strony pokazuje się jak to się dba o naród, przez różnego rodzaju akcje, plakaty czy wreszcie próby wprowadzenia restrykcyjnych zakazów palenia, a z drugiej w dalszym ciągu można legalnie kupić papierosy.
Jedyną akcją, pod jaką bym się chętnie podpisał, byłaby "Nie pal przy dziecku".
Jak dla mnie to polskie społeczeństwo jest za mało wyedukowane. Sama swojego czasu prowadziłam zajęcia w ramach edukacji zdrowotnej dla uczniów gimnazjum o szkodliwości tego nałogu. Niby wszyscy wiedzą że papierosy są złe ale tak naprawdę duża część nie wie dlaczego i jakie inne następstwa oprócz raka płuc może spowodować ciągłe palenie.Ostatnio widziałam jak ojciec z matką wsiadając do samochodu po wyjściu z restauracji z dwójką maleńkich dzieci odpalają papierosy i tylko ojciec lekko szybę uchylił. Noż kurwa myślałam że tego nie wytrzymam... A zaznaczę że sama przed ciążą paliłam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów