Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Palenie marihuany
R................i • 2017-01-23, 23:13
Rząd twierdzi, że palenie marychy powoduje dziury w pamięci. Ta, jasne. Za chwilę pewnie jeszcze powiedzą, że palenie marychy powoduje dziury w pamięci.
Zgłoś
nano50 2017-01-24, 0:15
Akurat "Marycha" niszczy pamięć długotrwałą, nie słyszałem o krótkotrwałej...
Zgłoś
Pifffko 2017-01-24, 1:09
@up pewnie dlatego, że czytałeś o tym przed chwilą z kawału Ratoshiego. A nie, wróć...
Zgłoś
Ptoon 2017-01-24, 1:18 4
Ostatnio czytałem fajny kawał o paleniu trawy, coś w stylu... Rząd twierdzi, że palenie marychy powoduje dziury w pamięci. Ta, jasne. Za chwilę pewnie jeszcze powiedzą, że palenie marychy powoduje dziury w pamięci.
Zgłoś
~Velture 2017-01-24, 1:24 40
Może jeszcze za chwilę powiedzą, że palenie trawy powoduje dziury w pamięci...
Zgłoś
Technokrata51 2017-01-24, 3:09 1
Dzióry w czym?
Zgłoś
mesjasz19 2017-01-24, 9:12 1
Mówta co chceta ale ja po zjaraniu grama na raz potrzebuję tygodnia żeby dojść do siebie
Przez kolejne kilka dni po paleniu zagina mi się czasoprzestrzeń. Czuję się skołowany, często porzucam czynności żeby potem do nich wrócić. Na przykład robię kanapkę i ktoś coś do mnie powie, zadzwoni telefon czy cokolwiek co odwróci moją uwagę i zostawię tą kanapkę żeby wrócić do kuchni po kilku godzinach. Często patrzę na zegarek i telefon bo boję się że się spóznię, ogólnie mój mózg jest jest rozregulowany.

Oczywiście towar dobrej jakości, żadne maczanki. Od zawsze tak mam, od pierwszego skręta w wieku 16 lat. Być może dzięki takiej reakcji organizmu nie wkręciłem się w to bardziej niż rówieśnicy.
Zgłoś
~Velture 2017-01-24, 9:51 10
mesjasz19 napisał/a:

Mówta co chceta ale ja po zjaraniu grama na raz potrzebuję tygodnia żeby dojść do siebie
Przez kolejne kilka dni po paleniu zagina mi się czasoprzestrzeń. Czuję się skołowany, często porzucam czynności żeby potem do nich wrócić. Na przykład robię kanapkę i ktoś coś do mnie powie, zadzwoni telefon czy cokolwiek co odwróci moją uwagę i zostawię tą kanapkę żeby wrócić do kuchni po kilku godzinach. Często patrzę na zegarek i telefon bo boję się że się spóznię, ogólnie mój mózg jest jest rozregulowany.

Oczywiście towar dobrej jakości, żadne maczanki. Od zawsze tak mam, od pierwszego skręta w wieku 16 lat. Być może dzięki takiej reakcji organizmu nie wkręciłem się w to bardziej niż rówieśnicy.

Tyle rzeczy aby się dojebać a tak mało czasu.
Chuj. Dojebię się do grama naraz. Na chuj palisz gram na 1 raz skoro później ci się jebie przez tydzień we łbie?
Zgłoś
exfon 2017-01-24, 10:17 1
I to jest problem z nami, Polakami
Mamy alkohol, to będziemy napierdalać nim aż do nieprzytomności i porzygu
Dostaniemy ziele, to ludzie będą kurwa oddychać tym ziołem, zamiast powietrzem. I tego się obawiam. Zalegalizują ją, paru przychlastów zjara się jak chuj, i poźniej rozpierdolą się gdzieś autem, i będzie jakie to wszystko złe i ble. A jak będą mieli już pretekst to znów cofną
Wszystko jest dla ludzi, jedynie mało w nas tej ludzkości widać
Zgłoś
mesjasz19 2017-01-24, 10:27 1
Velture napisał/a:

Tyle rzeczy aby się dojebać a tak mało czasu.
Chuj. Dojebię się do grama naraz. Na chuj palisz gram na 1 raz skoro później ci się jebie przez tydzień we łbie?

A co to jest gram? Paliłeś kiedykolwiek?
Średni skręt to niecały gram, spokojnie na kilkanaście minut wystarcza. Pali się po to żeby osiągnąć jakiś stan, po 2 buszkach to ja mogę co najwyżej zakaszleć a nie wprowadzić się w jakikolwiek stan haju. Nie widzę przyjemności w odurzaniu się przez cały dzień ciągając po 2 machy z lufki. Nigdy nie palę sam albo z kobietą albo ze znajomymi w weekendy urządzamy sobie rozkminy jak się widzimy raz na kilka miesięcy.
Zgłoś
HalfGod 2017-01-24, 10:46 1
Powoduje nie tylko dziury w pamięci, ale przed wszystkim dziurę w budżecie.
Zgłoś
pakicito 2017-01-24, 11:13 15
ja słyszałem o gościu, który przy gastro fazie wrzucił żarcie do mikrofali, ustawił na 5 min, usiadł sobie w fotelu i usnął; obudził się wypoczęty jak nigdy, ale po chwili przypomniał sobie o żarciu z mikrofali, biegnie do kuchni a tam jeszcze 3 min. zostały
Zgłoś
exfon 2017-01-24, 11:21 1
mesjasz19 napisał/a:

Średni skręt to niecały gram, spokojnie na kilkanaście minut wystarcza. Pali się po to żeby osiągnąć jakiś stan, po 2 buszkach to ja mogę co najwyżej zakaszleć a nie wprowadzić się w jakikolwiek stan haju. Nie widzę przyjemności w odurzaniu się przez cały dzień ciągając po 2 machy z lufki. Nigdy nie palę sam albo z kobietą albo ze znajomymi w weekendy urządzamy sobie rozkminy jak się widzimy raz na kilka miesięcy.

Jeśli po gramie masz później tygodniowe zjazdy, to widocznie to jest za dużo. Tłumaczenie w stylu "Jak wypije pół litra wódki, to rzygam później dalej niż widzę, ale nie będę pił mniej, bo co to kurwa jest 0,3 na jedną osobę."
Zgłoś
~Velture 2017-01-24, 12:04 5
mesjasz19 napisał/a:

Co to jest gram?
No kurwa gram to gram. Jednostka wagi. 1 gram zioła. Mam ci to rozbić na miligramy czy dać ułamek z kilograma?
Kurwa faktycznie ci się we łbie jebie.
Diler ciebie w chuja robi i daje ci sztukę a nie wagowy gram.
Na ulicy nazywa się to sztuka a nie gram. Gramy nie występują od X lat.
Pojedź do Holandii kiedyś i zobacz jak wygląda jeden gram zioła i wtedy pierdol, że średniej wielkości blant to prawie gram leci zioła bo dla ciebie jeden uczciwy gram będzie wtedy wyglądał jak 3 twoje sztuki albo i więcej.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem