📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czego Ty w internecie szukasz, że takie rzeczy znajdujesz?
Pedalstwo lvl expert
Pedalstwo lvl expert
spijał, palił, to teraz tylko niech sobie wstrzyknie kilka ml spermy i będzie komplet.
Piwo, kurwa za to, że przez takie filmy boję się spłodzić dziecko. Chwila nieuwagi i z twojego syna robi się istny kretyn, któremu za taki "fejm" w internecie i zhańbienie nazwiska nie życzyłbym żadnych kumpli i tym bardziej dziewczyny, żeby świat o nim zapomniał. Jebać go. Dar wychowawczy nie jest nigdy gwarancją powodzenia
Widziałem rzeczy w które normalni ludzie nie daliby wiary, obcinanie głów piłą mechaniczną, wszelkiej maści SCATy, fetysze i dewiacje. Oglądałem jak facet siada na słoiku, a ten pęka mu w dupie, nawet oglądałem jak potem te kawałki wyciąga. Ale kurwa, koleś walący konia, i potem wapujący własną spermę jakoś wyjątkowo mnie mierzi i odraża.
Brakuje w tle muzyki piaska Śniadanie do łóżka i tekst piosenki... nowe życie na śniadanie :]
No nie kurwa, ten zboczeniec piwa ode mnie nie dostanie
Taki pusty łeb a się nie zmieściło
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów