Izraelskie siły bezpieczeństwa vs palestyńskie siły terrorystyczne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Izraelskie siły bezpieczeństwa vs palestyńskie siły terrorystyczne
Niech ich nauczą zasady ograniczonego zaufania to ich te piękne karabiny znajdą zastosowanie. Proste
Z jakiego niemca? Niemcami to są tam żydzi. To oni okupują Palestynę, i palestyńskie dzieci trzymają za siatką.
Ostatni filmik ale mu koledzy pomagają, oni tam powinni już w momencie jak bus go uderzył robić sito z niego
"palestyńskie siły terrorystyczne"??? Terrorystami są tam żydzi kurwa.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
janlew napisał/a:
Z jakiego niemca? Niemcami to są tam żydzi. To oni okupują Palestynę, i palestyńskie dzieci trzymają za siatką.
Wiadomo, izrael jest okupantem,jebać ich za to. Hipokryci.
Ale takie partyzanckie pojedyńcze zrywy,śmiało można nazwac akcją z niemca.
jebac grubym kijem kazdą pejsatą kurwe, tych rozcieńczonych tez, do nogi ... co do kurwa jednego .
Na kosiarzy najlepsze są psy,bo one wiedzą,jak koleś podchodzi to ma złe zamiary.Nawet jak pies zostanie rozpruty to on nie ty.Chyba że jest to owczarek Belgijski to złapie za rękę z kosą,bo to chyba najbardziej kumate są psy.Niemcy III rzesza miała pierdolca,także na selekcji zwierząt i owczarki niemieckie były wtedy specjalnie wyselekcjonowane.Taki owczarek jak widział uciekającego więźnia,to krzyczał po niemiecku O KURWA APORT!?I przynosił Helmutowi jednocześnie czterech w zębach,a Helmut mówił GDZIE SKÓRA?TO KOŚCI ZAKOP W OGRODZIE!POTEM ŻYD WYLIŻĘ CI JAJA W NAGRODĘ,A POTEM MOJE!!!A POTEM KARZEMY DWÓM ŻYDOM LIZAĆ JEDNOCZEŚNIE SOBIE JAJA I ZOBACZYMY,KTÓRY Z GŁODU PIERWSZY WPIERDOLI JE KOLEDZE
Bardzo dobrze tak okupantom.
Dlaczego większość żołnierzy ma na plecach ten ciężki, wyładowany na maxa plecak? Przecież widać, że oni ledwo z tym biegają a o jakielkolwiek finezji w ruchach (i unikach) można zapomnieć tachająć ze 20-25kg na plecach.
Są na patrolu, ale potem wracają do bazy. Po kiego im całe oporządzenie tachać?
Dlaczego większość żołnierzy ma na plecach ten ciężki, wyładowany na maxa plecak? Przecież widać, że oni ledwo z tym biegają a o jakielkolwiek finezji w ruchach (i unikach) można zapomnieć tachająć ze 20-25kg na plecach.
Są na patrolu, ale potem wracają do bazy. Po kiego im całe oporządzenie tachać?
remi1982 napisał/a:
"palestyńskie siły terrorystyczne"??? Terrorystami są tam żydzi k***a.
jesteś jurnym młodzieńcem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów