📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Przedstawiciel gatunku tirus ukrainus w swoim naturalnym środowisku. To co widzimy na załączonym filmie to taniec godowy, niestety tirus ukrainus mają słaby wzrok i często mylą swoje partnerki (tirówkos ukrainos) z często występującymi w naszym rejonie psami...
Czytała Krystyna Czubówna.
Czytała Krystyna Czubówna.
Zinteresowanie niebem i przyrodą wokół wskazywałoby na mdma ale nerwowe przytupywanie laczkiem sugeruje raczej mefedron. Wyczuwalna również nuta 3mmc
Powinien go wpierdolić do tego kanału.
Kawalarz napisał/a:
Dla niego to widzę fuchę na autostradzie koło Całość
Chodziło ci o Calais?
no i nic mu nie zrobią to prawda bo nie łamie prawa
Kawalarz napisał/a:
Dla niego to widzę fuchę na autostradzie koło Całość, a A nim jego szwagier pługopiaskarką
A teraz przetłumacz to na język polski i wklej jeszcze raz w posta.
Nawet autokorekta w żaden sposób nie jest w stanie wytłumaczyć, co tutaj zostało odjebane.
"Dla niego to widzę fuchę na autostradzie koło Całość, a A nim jego szwagier pługopiaskarką" kurwa to ty jesteś tym zatrzymanym? Co ty ćpasz zajobusie?
To u-krainiec, stąd ten opis.
mareczex093 napisał/a:
"Dla niego to widzę fuchę na autostradzie koło Całość, a A nim jego szwagier pługopiaskarką" kurwa to ty jesteś tym zatrzymanym? Co ty ćpasz zajobusie?
Jebali Cię w piętnastu i kazali tańczyć.
Pierdolony morderca. Dobrze, że mi wszystko wolno to przynajmniej nie jeżdżę pijany czy inaczej wygięty.
Zazdrościsz? Poruchane i potańczone, a ty co?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów