Ta to wie jak złapać dobry kadr
Ta to wie jak złapać dobry kadr
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
P.s chciałbym być w ich wieku i być na ich miejscu xd
Kurwa mam 34lata i jak patrzę co się z tym Światem dzieje a raczej z ludźmi to o ja pierdole.. słabo widzę przyszłość. Dzisiejsza młodzież to stado wyhodowanych lemingów... ( Nie mówię, że moje i inne pokolenia były idealne... długi temat) Tylko hajs, ciuchy, dobrze wyglądać, insta, tiktoki, fejsbuczki i kurwienie się.. trzeba się powoli zawijać chyba.
Jestem w Twoim wieku i mam podobne zdanie. Kurwa nie jedną manianę się odjebywało za młodego, ale kurwa robić z siebie patolę to już nie...
Kurwa mam 34lata i jak patrzę co się z tym Światem dzieje a raczej z ludźmi to o ja pierdole.. słabo widzę przyszłość. Dzisiejsza młodzież to stado wyhodowanych lemingów... ( Nie mówię, że moje i inne pokolenia były idealne... długi temat) Tylko hajs, ciuchy, dobrze wyglądać, insta, tiktoki, fejsbuczki i kurwienie się.. trzeba się powoli zawijać chyba.
Jestem rok starszy i dalej twierdzę, że okazja czyni ruchacza. Ruchałbym... niezależnie od pokolenia w którym się wychowałem.
Przegrał życie...
A co mają robić ? Starsze pokolenie mialo wojny, bieda itd a młodzi czym maja sie przejmować? Nie bój żaby, bedzie wojna to nie bedzie sriktoka, fajsa i inne gówna
A co mają robić ? Starsze pokolenie mialo wojny, bieda itd a młodzi czym maja sie przejmować? Nie bój żaby, bedzie wojna to nie bedzie sriktoka, fajsa i inne gówna
Ma kilkanaście lat więcej, , finansowo nie było najlepiej, nie było wojny, co najwyżej zamieszki uliczne. Nie ma sriktoka, mam fejsa, ale dziewczę z filmiku ma fajną cipkę. Skorzystałbym
Teraz jest internet i wydaje się Tobie, że na porządku dziennym jest to co widzisz w sieci, może i gówniarze aspirują do hajsu, dobrych ciuchów i wyglądu ale większość z nich tyko papuguje telefon, nie żyją tak tylko chcą być z tym utożsamiani.
Kiedyś też się kurwili tylko mało kto miał vhsa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów