📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Za Mareczka zawsze piwko
"Bąbelek do bąbelka,to przyjemność wielka" -najlepsza złota myśl jaką słyszałem.
A co on za dystans do siebie pokazał grając zleconą mu rolę?
Może i tak, ale założę się, że to był jego pomysł.
Zresztą on od dawna robi wiele aby telewizja/media w końcu się od niego odpierdoliły.
zobaczmy jego, jak gra pijanego, a potem np Kubę Wesołowskiego czy innego np. tego Mikołaja z Pierwszej Miłości. A teraz Kondrata. I pojmiecie, czym jest kunszt aktorski
Nie nabija kasy korporacjom, nabija siano sobie, bo tym handluje i chce byc kojarzony ;p
Fajnie mu to wyszło ale zaraz nie róbcie z niego jakiegoś wielkiego znawce win do kurwy nędzy. Kondrat i wino to tylko marketing. To tak samo jakby myśleć że Geslerowa pomaga prowadzić komuś restauracje, a przecież to tylko po to żeby zrobić trochę reklamy. Bo teraz nasza restauracja jest fajna, bo mamy zdjęcie Geslerowej na szybie na wejściu i każdy wejdzie bo tu telewizja była.
"Za ........ zawsze piwko" może by warny za takie teksty? Same lemingi ze swoim myśleniem: to jest autorytet i zawsze trzeba się z nim zgadzać! - a chuja prawda.
A jakby ci sprzedał butelkę moczu, to byś wypił ze smakiem bo Kondrat poleca?
kosowski91 napisał/a:
Za Mareczka zawsze piwko
"Za ........ zawsze piwko" może by warny za takie teksty? Same lemingi ze swoim myśleniem: to jest autorytet i zawsze trzeba się z nim zgadzać! - a chuja prawda.
A jakby ci sprzedał butelkę moczu, to byś wypił ze smakiem bo Kondrat poleca?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów