"To ja kieruję ruchem i uj".
"To ja kieruję ruchem i uj".
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piesi byli już w połowie przejścia, więc można to pod zachowanie szczególnej ostrożności podpisać dla kierowcy, mając nagranie nic mu nie zrobią.
Oczywiście mógł to lepiej zrobić, niepotrzebnie zwalniał, ale też nigdy nie wiadomo czy obłąkana matka nie wepchnie wózka pod koła (widzieliśmy tu takie nie raz).
Syndrom małego bije od niego z kilometra.
Pewnie zobaczył kamerkę, że nagle mu to 500zł i 6pkt zeszło jak ręką odjął.
Zwykle bronię policji ale ten tutaj to wyjątkowy... Chłopak mu nie włożył z rana pewnie i musiał odreagować swoje frustracje na typie co przepuścił babę z wózkiem.
Oczywiście powinien jechać ale kurwa pieszy to pieszy i nie ma obowiązku posiadania wiedzy o wszystkich zasadach ruchu drogowego a ile było filmików gdzie debilny pieszy wbił na ulicę na czerwonym a później problem miał kierowca.
Kurwa. Ma rację i jej nie ma jednocześnie.
Pewnie jakby obtrąbił babę to by się dojebał o klakson w zabudowanym albo ludzie by mówili, że kawał chuja bo matka z dzieckiem bla bla bla.
Więcej kurwa życzliwości na świecie by się przydało.
Co za niedowartościowany z tego krawężnika...
Syndrom małego bije od niego z kilometra.
Pewnie zobaczył kamerkę, że nagle mu to 500zł i 6pkt zeszło jak ręką odjął.
Zwykle bronię policji ale ten tutaj to wyjątkowy... Chłopak mu nie włożył z rana pewnie i musiał odreagować swoje frustracje na typie co przepuścił babę z wózkiem.
Oczywiście powinien jechać ale kurwa pieszy to pieszy i nie ma obowiązku posiadania wiedzy o wszystkich zasadach ruchu drogowego a ile było filmików gdzie debilny pieszy wbił na ulicę na czerwonym a później problem miał kierowca.
Kurwa. Ma rację i jej nie ma jednocześnie.
Pewnie jakby obtrąbił babę to by się dojebał o klakson w zabudowanym albo ludzie by mówili, że kawał chuja bo matka z dzieckiem bla bla bla.
Więcej kurwa życzliwości na świecie by się przydało.
To jest właśnie w tym wszystkim najgorsze, że mundur odbiera ponad połowie ludzi życzliwość i wyrozumiałość do drugiego człowieka a dodaje element wyższości nad innymi. Takich przypadków jest mnóstwo i dużo z nich nie jest rejestrowane przez nikogo. Policjant jest dla społeczeństwa i ma mu służyć, taka jest jest jego rola.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów