📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miałem podobny przypadek. Przyszedł facet ze spółdzielni, już nie pamiętam w sprawie czego,sprawdzanie wentylacji czy innej cholery. Po wszsytkim zniknął mi jeden przedmiot. Na 99% wiem że to on, jednak za rękę nie złapałem.
zbynekmaslanka napisał/a:
Miałem podobny przypadek. Przyszedł facet ze spółdzielni, już nie pamiętam w sprawie czego,sprawdzanie wentylacji czy innej cholery. Po wszsytkim zniknął mi jeden przedmiot. Na 99% wiem że to on, jednak za rękę nie złapałem.
Zajebał ci dildosa, że tak się żalisz?
Przeciez to medyk z ambulansu NHS a nie jakis pies , psy na czarno sa ubrane
To nie policjant, to pracownik NHS National Health Service, po ubraniu to obsada Ambulansu.
Hollo napisał/a:
tuj Hollo • 3 minuty temu
a ten sanitariusz to kurwa na różowo jest ubrany cepie jebany ?
Manolito666 napisał/a:
Przecież to klasyka gatunku. Policjanci podpierdalają tak jedną czwartą, jedną trzecią kasy. Jak się akurat chwyci. A ludzie potem i tak nie zgłaszają, nawet jak się pokapują, bo spodziewają się jakiegoś rodzaju zemsty. Na przykład podrzucenia prochów.
Ale pierdolisz kocopoły ziomek, kwestia indywidualna.
Takich sytuacji jak ta którą opisujesz zdarza się raz na milion
Link do info o co biega:
fakt.pl/wydarzenia/swiat/nie-uratowal-zycia-94-latki-ale-zdazyl-zabrac...
fakt.pl/wydarzenia/swiat/nie-uratowal-zycia-94-latki-ale-zdazyl-zabrac...
Ja wiem, ze oni kiepsko zarabiaja jak na warunki UK ale zeby znizac sie do takiego poziomu? Chlop musialbyc zdesperowany. UK upada kulturowo i gospodarczo.
JanJankowski napisał/a:
Kumpla ze studiów okradli po wypadku motocyklowym. Tylko nie pamietam czy z karetki czy policjanci. Ale wszystko wzięli a on zmarł
To pewnie policjanci, bo ci z karetki by mu jeszcze wątrobę, nerki i serce wycięli. No, chyba że nie sprawdzałeś czy ma wszystkie podroby.
Przecież to brytyjski łowca skór z NHSu, a nie psiarski chujaszka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów