📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
W Boga można nie wierzyć, ale w kamerę monitoringu na tym świecie wierzą nawet najbardziej niemoralne śmiecie.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Z tego co dzisiaj to widziałem gdzie indziej to sprawa wygląda tak, że umarła 94 letnia babka i on zanim przyjechała ekipa postanowił okraść trupa.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Z tego, co dzisiaj widziałem gdzie indziej, to sprawa wygląda tak: umarła 94 letnia babka i on (policjant), zanim przyjechała ekipa, postanowił okraść trupa.
Lepiej?
darek1234 napisał/a:
Z tego, co dzisiaj widziałem gdzie indziej, to sprawa wygląda tak: umarła 94 letnia babka i on (policjant), zanim przyjechała ekipa, postanowił okraść trupa.
Lepiej?
Lepsze ziemniaki od kartofli.
Przecież to klasyka gatunku. Policjanci podpierdalają tak jedną czwartą, jedną trzecią kasy. Jak się akurat chwyci. A ludzie potem i tak nie zgłaszają, nawet jak się pokapują, bo spodziewają się jakiegoś rodzaju zemsty. Na przykład podrzucenia prochów.
Nie pan policjant, a sanitariusz.
Kumpla ze studiów okradli po wypadku motocyklowym. Tylko nie pamietam czy z karetki czy policjanci. Ale wszystko wzięli a on zmarł
Znałem faceta, co umarł. Kupę majątku się dorobił i miał sporo gotówki, ale nikt nie znalazł.Mojej matce przyśniło się, że kasa była schowana w materacu. Powiedziała to jego siostrze, a ta za głowę się złapała. On na tym materacu kilka dni leżał i robaki zaczęły go wpierdalać, więc całą pościel wyrzucili. Za jakiś czas siedzę ze znajomym na piwie. Znajomy jeździł w firmie śmieciarskiej. Chwali się, ja premia im wpadła. We dwóch znaleźli w materacu jakimś, co go ktoś wyrzucił 30 000 zł.
Ot, taka dygresja. Trupowi kasa już niepotrzebna, a policjant nawrócił się i oddał przecież.
Ot, taka dygresja. Trupowi kasa już niepotrzebna, a policjant nawrócił się i oddał przecież.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów