Nie wyszło mu to na dobre
Nie wyszło mu to na dobre
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przeraża mnie dzisiejszy świat, jak można krzywdzić bezbronnych ludzi i mieć z tego satysfakcję? Odechciewa się żyć na tym zepsutym świecie, mam nadzieje że kolesiowi nic się nie stało.
Wystarczy być gównem gorszym niż małpa. Nie ma się co dziwić. Jak przeciętny afrykanin ma iq niższe od przeciętnego goryla.
Poza tym jak się mają rozwijać. 400lat w USA i dalej między sobą się parzą i zubożają pulę genową.
1. Kierownik tira chuja widzi i należy my się nie wpierdalać przed maskę
2. Nie powinno się jeździć do krajów latynoskich, bo wszędzie tam latają Sicario z gnatami
3. Nie powinno się jeździć do Tajlandii, bo wszędzie tam też latają z 'gnatami".
4. Czarni się różnią od białych i nie chodzi tylko o zawartość melaniny w skórze....
dopuki mieszkalem w Polsce nie bylem rasista ale po paru latach za granica uwazam ze powinno sie do nich strzelac jak do szczorow
I po tych kilku latach zapomniałeś podstawowych zasad ortografii i gramatyki? Jeszcze kilka miesięcy i całkiem języka zapomnisz...
Ten portal nauczył mnie czterech rzeczy:
2. Nie powinno się jeździć do krajów latynoskich, bo wszędzie tam latają Sicario z gnatami
3. Nie powinno się jeździć do Tajlandii, bo wszędzie tam też latają z 'gnatami".
4. Czarni się różnią od białych i nie chodzi tylko o zawartość melaniny w skórze....
5. Asfalty to pedały bo noszą opuszczone gacie do kostek, lubią w dupę i muszą wiecznie każdego rozbierać do gołej dupy w trakcie bicia..
Dobrze gadasz postawiłbym ci piwo , ale ja też to samo uważam, więc sobie postawię piwko.
5. Kiedy przechodzisz przez ulicę patrz się w prawo, w lewo, przed siebie, za siebie i dla pewności jeszcze do góry.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów