📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up nie przypominam sobie ale nie upieram się bo nie wiem co robiłem jak byłem najebany
I jeszcze logo TVN TURBO, ten świat schodzi na psy...tfu na Wiewióry.
Byłem przekonany że zaśpiewają akra gdynia kurwa świnia
poligon6 napisał/a:
To już nie te czasy by powstała z tego porządna gównoburza.
No niestety. Jestem bardzo rozczarowany postawą naszych forumowych obrońców uciśnionych katolików i świętego JP2.
jestem tolerancyjny ale tym filmikiem w czasie kampanii naraziłes sie wyborcą jednej słuszej ideologii kaczoryzmu
ps dla mnie liczy sie jakim jestes czlowiekiem a nie w co wierzysz i tak jest masa ludzi dobrych zarowno ateistow jak i wierzacych ja niestety nie należe do żadnej z tych grup
ps dla mnie liczy sie jakim jestes czlowiekiem a nie w co wierzysz i tak jest masa ludzi dobrych zarowno ateistow jak i wierzacych ja niestety nie należe do żadnej z tych grup
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów