Szarpnąłem się na małe porównanie... Ciekawi mnie jak wyszło i co o tym myślicie? Legalize it!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
SzaMoon napisał/a:
Czyli wg Ciebie dzieciak nie kupi tego w sklepie tak jak to jest z alkoholem?
Raz na 5 przypadków nie kupi..
Boże, ludzie czy wy jesteście aż tak ograniczeni ?
Co jak co ale Sadistic chyba nie powinien być ostoją praw i moralności (przynajmniej według mnie...)
Zajmijcie się do cholery swoim życiem.
Nie popieram tej kampani chodź uważam że zielone nie jest złe.
Dlaczego ?
Bo w Polsce nawet gdyby baka leczyła raka i tak by jej nie zalegalizowali.
Zresztą nie owijajmy w bawełne gdyby zalegalizowali bake pokolenie JP 100% nie było by tak tru przeciw policji...
To jej dodaje uroku.
W kraju gdzie zioło jest rozpowszechnione można palić tylko po kryjomu i moim zdaniem właśnie to sprawia że jest bardziej undergrandowo i mamy kolejną czynność która obrazuje stosunek do systemu.
Baka stała się nie tylko upodobaniem ale też zaczeła mówić coś o człowieku.
Wiadomo znajdą się pozerzy którzy będa palić dla szpanu ale to i tak występuje wszędzie...
A co do fety to raz na jakiś czas nie jest zła (nie do nauki bo się skupić nie można)
ale jak masz pomóc przy domku i mieszkasz na wsi to lepszego boostera nie ma wszystko dla ludzi..
Temat rzeka...
Ja jestem za legalizacją , dlaczego panstwo mowi nam co jest dla nas lepsze ? Ja tego nie potafie zrozumiec , gdyby ganja byla legalna to naprwde myslicie ze zwiekszyla by sie liczba cpunow itp ? Wlasnie nie , to jest bledne myślenie poniewaz kazdy ma swoj rozum i to czy bedzie palil i czy nie to zalezy od niego , niechce to nie wezmie przecież swoj rozum ma. POlacy zawsze byli ograniczeni myslowo na taki sposob jaki zarzucił im system , naprawde myslicie ze jak jakis koles jest kochajacym meżem i ojcem dzieci i pracuje jako prezez w jakies firmie i po dniu pracu odpali sobie lolka dla relaksu to jest CPUN ? ludzie otwórzcie sie na świat....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów