18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Parsknąłem śmiechem
mygyry • 2022-01-07, 23:25
Nowa Zelandia umożliwia eutanazję pacjentom z Covid-19
Nowa Zelandia rozszerzyła przepisy dotyczące wspomaganego samobójstwa dla pacjentów umierających z powodu Covid-19 albo "nieznośnie cierpiących" z powodu jego skutków.
Każdy człowiek, który taką świadomą decyzję podejmie, ma zagwarantowane otrzymanie śmiertelnego zastrzyku w ciągu 4 dni od złożenia wniosku. Eutanazji dokonuje lekarz, który zgłosił gotowość uczestniczenia w takim procesie

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hansonsen 2022-01-08, 16:06
Wolność najważniejsza.
Zgłoś
kulawiec 2022-01-08, 21:12
Herhard napisał/a:

Przez pewien czas w cywilizowanym społeczeństwie życie ludzkie było wartością nadrzędną.T

Kiedy tak było? Zawsze tylko tak o tym mówiono dla mydlenia oczy idiotom, zawsze to był towar. Gdyby tak nie było, to zamiast stadionów miałbyś szpitale.
Zgłoś
Wiewór 2022-01-09, 0:27 1
Oring napisał/a:

To nie jest foliraskie pierdolenie tylko fakt. Ludzie padają jak muchy po tym gównie, ale ty najwyraźniej wziąłeś udział w eksperymencie i nie dopuszczasz do siebie mysli, że to jednak nie jest takie wspaniałe. Tak czy siak dzięki za robienie miejsca i oczyszczanie puli genowej owieczko. i nie chemitrails tylko chemtrails idioto

Fakt instytutu danych z dupy debilu.
Wpierdalasz na co dzień tłuszcz palmowy utwardzony popijasz colą z cukrem do tego opierdalasz azotan sodu, glutaminian sodu, wedliny bez miesa, warzywa rosnace na wacie pod lampa uv pryskane chuj wie czym, sztuczne barwniki i ty myślisz że ktoś sobie będzie zadawał trud Żeby robić Spisek żeby cię zabić? Jesteś pierdolnięty czy tylko głupi? przeczytałeś chociaż raz w życiu etykietę tego co jesz? Sam się zabijasz jedząc takie gówno pomimo tego że masz to napisane na opakowaniu. Nie ma żadnego spisku szczepionkowego bo zabijasz się jedzeniem które jesz i jakoś kurwa nie protestujesz.
Nagle teraz jebani debile twojego pokroju wymyślili sobie spisek szczepionkowy
Zgłoś
thc44 2022-01-09, 19:41
Herhard napisał/a:

Przez pewien czas w cywilizowanym społeczeństwie życie ludzkie było wartością nadrzędną.Teraz to towar taki jak inne.Świat zszedł na psy a większość ludzi żyje ślepa w ułudzie wolności i spokoju.Ale już niedługo.

Jak można nie pozwolić umrzeć komuś kto się tak meczy że aż chce umrzeć??? To czyste skurwysyństwo. Nie ważne czy covid czy srovid.
Życie wartością... swoim życiem się zajmij głąbie. W dupie mam biblie, koran i wszystkie religie. Umierajcie se jak chcecie a ja chce móc umrzeć po swojemu.
Zgłoś
Andrzejas 2022-01-12, 4:09
Herhard napisał/a:

Przez pewien czas w cywilizowanym społeczeństwie życie ludzkie było wartością nadrzędną.Teraz to towar taki jak inne.Świat zszedł na psy a większość ludzi żyje ślepa w ułudzie wolności i spokoju.Ale już niedługo.

Wartością nadrzędną w społeczeństwie jest wzajemny szacunek, a nie jakieś tam życie. Każdy ma swoje, jak dupę i rozum i nic do tego komuś innemu. Jeśli będę chciał się zabić, to będzie mi bardzo miło, że ktoś potrafi to uszanować i daje mi możliwość zrobienia tego w godny sposób. Jeśli dla Ciebie wartością nadrzędną jest moje życie, to odezwij się na PW. Potrzebuję na nie około 2000 PLN/m-c. Wyślę Ci nr konta, na który możesz zacząć wpłacać hajs. Mam talenty, więc może inwestycja Ci się zwróci. Zapraszam kolegę serdecznie do szanowania mojego życia! Gwarantuję, że na Święta wysyłam kartki z życzeniami!

Oring napisał/a:

To nie jest foliraskie pierdolenie tylko fakt. Ludzie padają jak muchy po tym gównie, ale ty najwyraźniej wziąłeś udział w eksperymencie i nie dopuszczasz do siebie mysli, że to jednak nie jest takie wspaniałe. Tak czy siak dzięki za robienie miejsca i oczyszczanie puli genowej owieczko. i nie chemitrails tylko chemtrails idioto

Jakie, kurwa, muchy?? Co Ty pierdolisz?
Zaszczepiony jestem ja, cała moja rodzina, większość znajomych i przyjaciół.
Wszyscy mamy się dobrze i nikt z nas nie narzeka na jakiekolwiek powikłania!
Myślisz, że się bałem, jak Ty, kiedy mi powiedzieli o szczepieniu?
Ani przez sekundę!
Codziennie palę. Za dużo siedzę. Nie wysypiam się, Jadam nie to co trzeba nie wtedy, kiedy trzeba. Nie uprawiam sportu. Za dużo cukru.
Jestem cherlawy i w każdym sezonie łapię grypę. Mimo tego żadna z tych szczepionek nie spowodowała, że czułem się gorzej, niż zazwyczaj.
Covid przebyłem już na początku pandemii. Też bez rewelacji. W sumie przez tą kwarantannę nie mogłem wyjść po szlugi i przez to, podczas jej trwania, oddychałem jak w reklamie Winterfresh!
Matka mi ostatnio też pierdoliła: "Młody chłopak był! Zdrowy jak koń! Tu z Widawy. Zaszczepili go i dwa dni później umarł!"
Taaaa! To jak ja dostałem już dwie szczepionki i nie padłem, a on jednej nie wytrzymał, to znaczy, że jestem zdrowy co najmniej jak trzy konie! XD
Zakichany mięczak! Pewnie nie jadł mięsa, chodził na siłkę i sypiał po 8h na dobę! Jakby robił jak ja i truł swój organizm od najmłodszych lat w atmosferze o obniżonej zawartości tlenu na rzecz substancji smolistych, to by taka szczepioneczka na nim wrażenia nie robiła. Do tego pewnie był dobrym i uczynnym człowiekiem, a każdy wie, że żeby żyć długo i w zdrowiu, to trzeba być skurwysynem jak Jareczek!
Niech zatem ginie słabe ogniwo z ciałem zrobionym z jarzyn!
"Jesteś tym co jesz", a warzywa mają krótki termin...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem