📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i co z tego ? Zdemolowali pół miasta, dostaną odszkodowania, zaczną odbudowę, pokupują nowe auta, gospodarka ruszy... Tylko składki ubezpieczeniowe lekko podskoczą w górę w całej europie... Ale to praworządność w Polsce jest problemem
"Kibice" z nadmiarem melaniny...
Zwierzęta czują się bezkarne.
Takie to jest nowoczesne, progresywne i demokratyczne!
Zwierzęta czują się bezkarne.
Takie to jest nowoczesne, progresywne i demokratyczne!
No i pierwszy raz w historii mistrzostwa świata w piłce nożnej wygrała drużyna z Afryki.
ha ha, a ile było spiny jak w różnych miejscach było pisane że to dzikusy, brudasy, samie emigranci, to pojebusy pisały że jak tak można pisać o ludziach, że to rasizm, antysemityzm, powinni teraz tam jechać i się razem z nimi bawić ci obrońcy
Pragnę tam być! Pragnę do tych arabskich śmieci strzelać! Pragnę uśmiercać te szczury z uśmiechem na twarzy!
Podczas tego "świętowania" podpalono 845 samochodów. To więcej niż przez ostatnie 25 lat w Polsce. Zachodnia, postępowa cywilizacja, kurwa jego mać.
Ech, kurwa... Czy my naprawdę zawsze wszystko musimy robić za Europę?
To co, teraz będzie odsiecz paryska, tak?
To co, teraz będzie odsiecz paryska, tak?
A co Wy się śmieszne ludziki martwicie o Paryż? Stać ich na utrzymywanie hołoty. Martwcie się o własne miasta, wsie, osiedla, ulice, domy. Chyba Was zazdrość zżera, że inni tak mogą a Wy nie... Medalu za obronę Europy nie dostaniecie, więc po co się wysilać... luzik
Uwielbiam to jak ta dzicz robi z życia francuzów piekło Ciekawy jestem kiedy im bokiem wyjdzie przyjmowanie czarnuchów?
Dzięki bogu w Polsce rządzi PiS. Z pełną świadomością i czystym sumieniem, w następnych wyborach głosuję na PiS.
Zajebali strażakom drabinę na końcu drugiego filmu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów