📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeżeli pieszy jest za połową przejścia kierowca może ruszyć. Nie dość, że paskudna to jeszcze jebnięta. Ignorantia iuris nocet panowie.
Moghul napisał/a:
Smutne jest to, że jak jej jebniesz to będzie twoja wina.
O to to. Kiedyś pewnie takie babska palono na stosach, bo bydlę ewidentnie na czarownicę pasuje
Miała gorszy dzień, pewnie kazał jej połknąć
Mam nadzieję że to oglądacie. Chciałem wam powiedzieć że macie zdrowo najebane w baniakach i szkoda mi waszych dzieci, mają naprawdę pojebanych starych .
Można gdzieś tego patusa zgłosić ? Słownictwo w obecności dzieci, oraz łamanie przepisów pord
" Pieszemu zabrania się:
zwalniania kroku lub zatrzymywania się bez uzasadnionej potrzeby podczas przechodzenia przez jezdnię lub torowisko"
" Pieszemu zabrania się:
zwalniania kroku lub zatrzymywania się bez uzasadnionej potrzeby podczas przechodzenia przez jezdnię lub torowisko"
czarnybombelek napisał/a:
Ja pierdolę, kto to rucha?
Miejmy nadzieje, ze juz nikt, i nie przekaze dalej swoich zjebanych genow.
khaman napisał/a:
Hrabina musi najpierw zejść z przejścia
Jakby wcisnął gaz do dechy, kiedy była na przeciwko niego, to by zeszła i byłby spokój
Tępa Karyna lubi rozróby, na takiej dzielni wychowała się. Alkoholu też nie żałuje pewnie.
i weż tu kurwa bez kamery jedz,tępa pizda Cię zgłosi na pały i wszyscy uwierzą tej suce bo ona z dzieckiem szła a ty jesteś morderca..... jeszcze kurwisko zadzwoni do tvn a tvp i cię zaszczują sąsiadami patolami
kram3 napisał/a:
Jeżeli pieszy jest za połową przejścia kierowca może ruszyć.
00:09
"Gdzie ci się chuju spieszy?" ona na to
Typiara ma FAS. Alkoholowy zespół płodowy. Stara chlała jak ją miała w bebzonie. I dobrze jej.
Angevil napisał/a:
Pierdolicie hipolicie a gdyby młody wybiegł wstecz to wina tylko kierowcy że ruszył.
Czekam na odp internetowi napinacze
Pomyśl trochę o tym co ty piszesz. Purchlak idąc do przodu miałby nagle zacząć biec do tyłu, wyrywając się od madki-p0lki i jej konkubentowi a to w dodatku na tyle szybko, żeby kierowca jadący jakieś 3 km/h nie zdążył zareagować? Pewnie sam jesteś podobnym patusem, powstałym z kazirodczego związku rodzeństwa, z alkoholowym zespołem płodowym i niekompletnym uzębieniem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów