Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wkurwiają mnie bandermany ale prawda jest taka że gdyby prowadził Polak to też by pewnie wpierdol zebrał. Patola do gazu.
Jak patole wdupisz do gazu to kto bedzie bandermanów uczył jak sie mają zachowywać w Polsce ? Klawiaturowi wojownicy z sadola ?
. to jest taeatr ojny miedzy usa i rosja. a ukraincy
Ja po tym też wiem juz z kim mam do czynienia.
Ja pierdole. Zrobiłem jeden błąd a ty w tym twoim króciutkim cytacie, to błąd na błędzie, gramatyczny i interpunkcyjny.
Jak się ciebie cytuje to tam jest wszystko na czerwono... hipokryta pierdolony
@: czyli jak sie okaze, ze twoj tata powiedzmy potracil kogos smiertelnie. ty tez masz za to odpowiadac ?
Bandera śmieje się nam w twarz traktują nas jak dojne krowy, zero wdzięczności. Oni nas nienawidzą. Myślisz że co, że obecna bandera stacjonująca w Polsce otrzymała od swoich rodziców i dziadków ckliwe historię jacy to polacy są dobrzy czy opowiadali przy zakrapianych imprezach że wycinali Polaków jak psów ? Poza tym teraz co, każdy kto chce to ekshumuje niemiaszki kopia jak i siebie, tylko nie Polacy którzy najwięcej banderze obecnie dali. To tylko moja wolna opinia. Jak dajesz palec, bierze rękę to trzeba reagować. Ale to napisałem ogólnie poza tym materiałem video.
Ty to jednak jakis niedorozwiniety jestes. porownujesz wojne do bijatyki dzieci, albo tego , ze ktos schodzi z drogi pijanego pajaca ? no tak , przeciez to znak odwagi bic sie z najebanym, zabic i isc siedziec za smiecia. ja pierdole, xD
Dziwnym trafem nigdy na wojnę nie idą, ci co zrobić tego co napisałem nie potrafią/boją się.
Spokojnie. Ja tu zostaje, a ciebie i innych lamusów=dezerterów zgarną na granicy tak jak teraz ukraińców.
Spotkamy się razem w okopach....Tylko nie miej złudzeń że tacy dezerterzy jak ty i inni co tu mi teraz piszą, bedą na samym dnie hierarchii na froncie...
Biedni będziecie...
@: ty wiesz, ze podcas 2 ww polacy chodzili do teatru, do kin. wy jacys niedorozwinieci jestescie, ze nie wiecie jak sie wojna toczy ? zwlasszcza teraz jak uzywa sie mniej zolnierzy a wiecej rakiet i dronow. Ja nie wierze, ze ktos moze byc tak niedorozwiniety, musisz ty i tobie podobni dostawac ruble.
Ta pOlaCy tacy jak ty , reszta walczyła, zapytaj śląskich szeregowców i polskich powstańców.
cieszyć się, że ukr w pizdę dostał, czy nakurwiać żarem patolę...
jedno i drugie
tobie frajerze ktos najebany bez powodu powinien wpierdolic, bo widac żeś kretyn.
. to jest taeatr ojny miedzy usa i rosja. a ukraincy
To nie ja pisałem to xD
... Oni nas nienawidzą.
masz jakies nasrane teorie. ja tutaj widze pracujacego kierowcę oraz zjębanych, napierdolonych kretynów.
pewnie jesteś taki sam pokurwiony jak ta banda.
[ Dodano 2024-10-09, 20:19 ]
@Zordonek: wlasnie chodzi o to, ze zaplacili za kurs pod adres ktory wskazal. kazda dodatkowa zmiana jest na jego rachunek, chyba ze w aplikacji znowu zamowia inny kurs.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów