Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
masz jakies nasrane teorie. ja tutaj widze pracujacego kierowcę oraz zjębanych, napierdolonych kretynów.
pewnie jesteś taki sam pokurwiony jak ta banda.
Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem że generalizuje. Podstawa do pokoju i zrozumienia to doskonała znajomość historii. A historia pokazała że trzeba być bardzo ostrożnym z banderowskim nasieniem. Oczywiście tu na filmie tym patusom nalezy się wyrok ale ogólnie jak przewija się temat Ukrainy to trzeba o pewnych kwestiach mówić głośno.
[ Dodano 2024-10-09, 20:24 ]
@: No i mylisz się. Znam wielu, którzy wyjechali i traktują nie tylko Polskę, ale inne kraje w Europie jak wybawców. Oczywiście, że korzystają z programów socjalnych, skoro mogą. Znam też wielu Polaków, którzy uciekli z Polski przed wyrokami. Nawet spotkałem jednego czy dwóch z mojego miasta, i, jak to typowe, robili bydło za granicą. Ale to nic – przymykamy na to oko, bo wiadomo – Polacy są zawsze 'niewinni'. Ale jak ktoś inny coś odwali, to od razu cała nacja jest zjebana. Raz byłem w ukraińskiej knajpie w Krakowie i wszedł taki 'prawilny' Polaczek z wilczurem. Pies zaglądał do talerzy, a kelnerzy powiedzieli, że nie mają miejsca na psa. To zaczął ich wyzywać od ukraińskich kurew, itd. A tak naprawdę to on pokazał, że jest typową polską parówą. Ale co tam, to przecież zawsze inni są źli, nie?
@: wlasnie chodzi o to, ze zaplacili za kurs pod adres ktory wskazal. kazda dodatkowa zmiana jest na jego rachunek, chyba ze w aplikacji znowu zamowia inny kurs.
Chcesz pokoju i zrozumienia to musisz znać historię bo to podstawa żeby wyciągać wnioski. Nic nie jest dane na zawsze. Historia pokazała że bandera to okrutne nasienie. Choć dzis nie powinnismy ich nie nawidzic to musimy być ostrożni i nie dawać robić z siebie frajerów.
Raz byłem w ukraińskiej knajpie w Krakowie i wszedł taki 'prawilny' Polaczek z wilczurem. Pies zaglądał do talerzy, a kelnerzy powiedzieli, że nie mają miejsca na psa. To zaczął ich wyzywać od ukraińskich kurew, itd. A tak naprawdę to on pokazał, że jest typową polską parówą.
Strasze !!! O jejku ! Możesz teraz tam wrócić i za tych złych ,,polaczków '' jak Nas określasz, opierdol tym ukrom gałę,tak jak lubisz zdrajco.
Jak patole wdupisz do gazu to kto bedzie bandermanów uczył jak sie mają zachowywać w Polsce ? Klawiaturowi wojownicy z sadola ?
Bardzo słuszna uwaga
Dziwnym trafem nigdy na wojnę nie idą, ci co zrobić tego co napisałem nie potrafią/boją się.
Spokojnie. Ja tu zostaje, a ciebie i innych lamusów=dezerterów zgarną na granicy tak jak teraz ukraińców.
Spotkamy się razem w okopach....Tylko nie miej złudzeń że tacy dezerterzy jak ty i inni co tu mi teraz piszą, bedą na samym dnie hierarchii na froncie...
Biedni będziecie...
Ty serio myślisz, że w Polsce wojna będzie?
Ty serio myślisz, że w Polsce wojna będzie?
Tak. Jak byś się interesował/sowała polityka międzynarodowa to bym nie musiał tego pisać. Albo jeszcze ten rok albo początek przyszłego.
Elegancki wpierdol, wynajęli kurwe na kurs, kurwa zle wykonała usługę, kurwa dostała wpierdol....
Za samo zachowanie powinni dostać co najmniej gazem na pizde, a w gratisie przekopke po tym parchatym zapitym ryju. Moze by się nauczył grzecznie zachowywać i szanować innych. Ukr nie ukr- pracuje, trzeba przestać się też zachowywać jak rządowe pachołki konfy czy tam innych zjebów to te kurwy z wiejskiej trzeba gonić a nie jakichś paprochów z taksówki…wielkie kozaki. Jebane lamusy zwłaszcza atakujący to arcypizda już o tym frajerku z przodu nawet nie wspomnę, ofiare se znalazł Tfu gardzę takimi podludźmi.
z tond
... następny volksdojcz. Nie wiem co gorsze, ruskie , ciapate, ukraińcy czy takie poniemieckie tuskomatoły.
Tak. Jak byś się interesował/sowała polityka międzynarodowa to bym nie musiał tego pisać. Albo jeszcze ten rok albo początek przyszłego.
I jak niby ty to wywnioskowałeś? XD
Nie będzie żadnej wojny w Polsce bo zwyczajnie USA na to nie pozwoli. Nie może sobie pozwolić by członek NATO wojował jak chciał, europa to duża strefa wpływów dla Amerykanów a dla takich Niemców stabilna Polska to bufor bezpieczeństwa dla Nich. Gdybyśmy byli taką Turcją to może byśmy mogli podejmować takie suwerenne decyzje ale nie jesteśmy i tak naprawdę nic tutaj nie wydarzy się bez wiedzy i zgody USA.
Zadaj sobie pytanie czy USA teraz potrzebuje wojować w europie z Rosją kiedy mają jeszcze na głowie Izrael i wybory za pasem.
Poza tym niebawem zima, intensywność wojny na Ukrainie znowu zmaleje do minimum na kilka miesięcy a Ty wróższych Polsce dołączenie do wojny.
jebana patologia do utylizacji
Taaa zamiast Ukraińca na front. Z niego chociaż pożytek jest z takiego cwela nie bedzie. Pewnie był frajerem w więzieniu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów