Seba bronił swoich "racji", dłużej niż można było się spodziewać, no ale rozum i patola nie idą w parze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
debile po obu stronach
021ku napisał/a:
Tu nie potrzeba nikogo napakowanego. Szczyl na tzw strzała prewencyjnego.
haha ale ja nic nie pisałem o biciu , odniosłem się do komentarzy nabijających się z wyglądu tego dżentelmena
HenrykS. napisał/a:
Ja pierdolę, co za ciota jebana. Z gazem na takiego patyczaka
i bardzo dobrze, skoro wielką ujmą jest przeprosić za swój błąd to niech łyka gaz.
Miszyac napisał/a:
i bardzo dobrze, skoro wielką ujmą jest przeprosić za swój błąd to niech łyka gaz.
Jaki błąd? Gówniak nie wadził nikomu, to spedalony szeryf zaczął szczekać, a mógł normalnie przejechać. Z gazem to się wychodzi na kilku, szkoda, że mu łebek kosy nie sprzedał, odechciałoby się pedałowi pajacowania.
Ale po chuj ten kierowca do niego sapie jeszcze ...... Też kurwa cwany
Z gazem kurwa jebany cwany, może kiedyś trafi na gościa który nie pierdoli się w tańcu i jest zaprawiony w boju to nauczy się szacunku do silniejszych od siebie.
edek_kotek napisał/a:
Dwa głupie koguciki, przecież kierowca mógł sobie spokojnie przejechać bo dresiarz był praktycznie za połową przejścia.
głupia jesteś? przecież gość zaczął się cofać na przejściu, to miał jechać dalej i go przejechać?
Multigatawny napisał/a:
Ale pizda szybko obsrała dresy xD
przecież z gazem do niego wyszedł. Nagrywający jakiś rąbnięty, sam prowokuje do bójki a następnie wychodzi z gazem.
Kierowca to najgorszy rodzaj pizdy, wzmocniony przez ogolno dostepne srodki samoobrony. Taka pasywna agresja, w ktorej lamus eskaluje konflikt bo chce sie "bronic" gazem czy palka teleskopowa.
Jakbym to zobaczyl z boku i uslyszal malolata to bym sie wbil w tego lamusa z gazem.
Jakbym to zobaczyl z boku i uslyszal malolata to bym sie wbil w tego lamusa z gazem.
Pokrzyczeli, poryczeli, rozeszli się. A normalny człowiek stanąłby, puścił młodego (zakładając brak złej woli) i pojechał dalej.
Masz ciekawy film? Wyślij go do nas, a my zarobimy na nim kupę forsy xD
taksiarz najlepszy, jeb przez pasy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów