Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja pierdolę, co za ciota jebana. Z gazem na takiego patyczaka
A jaki chuj ma sobie ręce brudzić takim jebanym ścierwem?
Wczoraj miałem taką sytuację że siedzę sobie na ławce i piję piwo i i w pewnym momęcie przechodzi taki sebiks jak na filmiku I spojrzałem naniego a on "Co kurwa się patrzysz masz jakiś problem"I kurwa wyjołem gaz i wypsikałem go po ryju i uciekł sebiks jebany z płaczem
Ja pierdolę, co za ciota jebana. Z gazem na takiego patyczaka
A czym? Jebniesz zajebie głową o krawężnik i idziesz grzać puche. Gazem godzinę poszczypie i seba przemyśli błąd
Jaki błąd? Gówniak nie wadził nikomu, to spedalony szeryf zaczął szczekać, a mógł normalnie przejechać. Z gazem to się wychodzi na kilku, szkoda, że mu łebek kosy nie sprzedał, odechciałoby się pedałowi pajacowania.
Pojebany jesteś i nie znasz się na przepisach.
Jaki błąd? Gówniak nie wadził nikomu, to spedalony szeryf zaczął szczekać, a mógł normalnie przejechać. Z gazem to się wychodzi na kilku, szkoda, że mu łebek kosy nie sprzedał, odechciałoby się pedałowi pajacowania.
Zgadzam sie, jakis zakompleksiony zjebek z brzuszkiem kupil sobie gaz i chcial poszeryfowac.. Oczywiscie gdyby sebkow bylo 3 lub wiecej to zamknalby morde i przejechal dalej a tak pozgrywal bohatera i uleczyl kompleksy z dziecinstwa, startujac z gazem do szczyla 30 kg lzejszego od siebie.
Kierowca to najgorszy rodzaj pizdy, wzmocniony przez ogolno dostepne srodki samoobrony. Taka pasywna agresja, w ktorej lamus eskaluje konflikt bo chce sie "bronic" gazem czy palka teleskopowa.
Jakbym to zobaczyl z boku i uslyszal malolata to bym sie wbil w tego lamusa z gazem.
Dokladnie ja tak samo mimo, ze sam nie jestem Sebkiem to wkurwiaja mnie takie prowokacje jakiejs cipy. Gnoj nikomu nie wadzil a sam nagrywajacy nieraz i niedwa przechodzil na poznym zoltym a zesral sie do dzieciaka jakby chuj wie co zrobil. Wykurwilbym mu w leb az milo a gaz sobie zachowal
Dwa głupie koguciki, przecież kierowca mógł sobie spokojnie przejechać bo dresiarz był praktycznie za połową przejścia.
I tak i nie - mógł jechać inny samochód i wjechać na prawy pas (np taksówka po klienta) i wtedy pyk prosto w Sebę, którego się tam nie spodziewał (bezkolizyjne zielone) i nie mógł też widzieć. Warto zwrócić uwagę, bo Seba ryzykuje przede wszystkim swoim życiem i może nie jest do końca tego świadomy. Bycie Sebą nie zwalnia z myślenia i przestrzegania przepisów.
Tu nie potrzeba nikogo napakowanego. Szczyl na tzw strzała prewencyjnego.
Iluż to już za życia w szkole i na studiach widziałem co tak niedoceniało suchuteńkich, a potem zdziwko jak wyłapali pierwsi w pysk i prąd gasł D
A takich historii jest od zajebania, wystarczy popytać po znajomych ;D
Także wcale nie zdziwiłbym się jakbyś wyłapał wpierdol od takiego, na którego szedłeś na pewniaka bo suchy
Ps. Czytam te komentarze tutaj. Wy chyba nie pokapowaliście się że to taksiarz. Kto wozi dwie kamery w aucie? Widać też jakieś coś dojebane do szyby (taksometr, legitka uj wie co). No i kreme de la kreme czyli wjazd drugiego półgłówka na chodnik "z pomocą". Pierdolic debila. A sebix to sebix, z takim iq to pewnie sam taksiarzem zostanie.
Ja siedem i się nie chwalę.
Ja mam 500m do całodobowego. Licytujemy się dalej?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów