Seba bronił swoich "racji", dłużej niż można było się spodziewać, no ale rozum i patola nie idą w parze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale pizda szybko obsrała dresy xD
Jebany pato szczur. Kwiat polskiej młodzieży.
A może gość faktycznie nie ogarnia kolorów. Umie liczyć tylko do "czech", żeby wiedzieć kiedy zakłada dres adasia. Nawet na końcu widać, że nie ogarnia do czego służy hulajnoga.
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
A może gość faktycznie nie ogarnia kolorów. Umie liczyć tylko do "czech", żeby wiedzieć kiedy zakłada dres adasia. Nawet na końcu widać, że nie ogarnia do czego służy hulajnoga.
Do Czech to ja mam 80km
Ja pierdolę, co za ciota jebana. Z gazem na takiego patyczaka
S_Z_A_L_O_N_Y napisał/a:
No to teraz będzie się musiał nauczyć też kolorów, żeby wiedzieć które dresy ma już osrane a które jeszcze czyste.
Dwa głupie koguciki, przecież kierowca mógł sobie spokojnie przejechać bo dresiarz był praktycznie za połową przejścia.
patrząc po komentarzach oczywiscie na sadolu sami wysportowani i napakowani
OldMann napisał/a:
patrząc po komentarzach oczywiscie na sadolu sami wysportowani i napakowani
Tu nie potrzeba nikogo napakowanego. Szczyl na tzw strzała prewencyjnego.
takiego suchoklatesa to i student by złożył... JPRD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów