Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i chuj. Lepszy taki co babę po cywilnemu wyrucha niż ten co ministranta służbowo na zakrystii maca.
Kurwa byq, ty tak na poważnie? Nie będę się odnosił do twojego komentarza ze względu na twoją sytuację zdrowotną...
Ksiądz z kobietą to co najwyżej hipokryta. Taki sam hipokryta jak jak większość ludzi. Mi osobiście nie przeszkadzają. A niech robią to na co pozwala im sumienie. Łamią może jakaś etykę kapłaństwa, ale mam to daleko gdzieś, bo nie łamią prawa. Jak Ci przeszkadza obłuda Kościoła to po prostu nie rób z siebie Polaka katolika, odetnij się od kościoła i daj ludziom normalnie żyć w zgodzie z prawem.
Z resztą życie w celibacie to ciężka sprawa... Tak samo jak ludzie przysięgają sobie wspólne życie aż po jego kres tak samo księża przysięgają celibat. 40% małżeństw się rozpada... Wszędzie są "hipokryci" i co z tego? Chodzisz za nimi z telefonem i nagrywasz ich nazywając pedofilami?
Jak obserwuję tę ślepą nienawiść do Kościoła to rzygać mi się chce. Oczywiście przypadki łamania prawa trzeba tępić, ale jak ksiądz łamie zasady swojej organizacji to kuźwa niech ta organizacja go ściga, a nie takie przygłupy co jak tylko zobaczą księdza to "ooo pedofil". Kurwa, co za bezmózg. Szacun dla księży, że byli na tyle opanowani, że nie stłukli buraka i nie wyjebali do śmietnika, bo tam miejsce takiego rynsztoku
Ciekawe jest to jak bardzo skompromitowaną instytucją jest już KK, ludzie się cieszą, że jednak dorosłe kobiety były na schadzce, a nie dzieci. Uff kamień z serca
A niech robią to na co pozwala im sumienie. Łamią może jakaś etykę kapłaństwa, ale mam to daleko gdzieś, bo nie łamią prawa.
Jeżeli paniom kurwom płacą z tacy to:
Art. 286
§ 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.
Jeżeli ogłaszane było na mszy że jest zbiórka na kurwy i wódę to nie ma problemu
Poza tym, jeżeli chcesz tym cwelom sponsorować kurwy i koks to jest twoja sprawa. Ale puki ciągną z naszych podatków 15 mld zł rocznie, mamy prawo się do tej czarnej zarazy przypierdalać, wszak ich utrzymujemy, więc zamknij katolku mordę
Burak już na dzień dobry musiał nazwać tych ludzi pedofilami, a kiedy ci chcieli go zatrzymać to "nie dotykaj mnie, nie masz prawa". Może się mylę, ale czy takiej sytuacji nie można nazwać obywatelskim zatrzymaniem?
Ksiądz z kobietą to co najwyżej hipokryta. Taki sam hipokryta jak jak większość ludzi. Mi osobiście nie przeszkadzają. A niech robią to na co pozwala im sumienie. Łamią może jakaś etykę kapłaństwa, ale mam to daleko gdzieś, bo nie łamią prawa. Jak Ci przeszkadza obłuda Kościoła to po prostu nie rób z siebie Polaka katolika, odetnij się od kościoła i daj ludziom normalnie żyć w zgodzie z prawem.
Z resztą życie w celibacie to ciężka sprawa... Tak samo jak ludzie przysięgają sobie wspólne życie aż po jego kres tak samo księża przysięgają celibat. 40% małżeństw się rozpada... Wszędzie są "hipokryci" i co z tego? Chodzisz za nimi z telefonem i nagrywasz ich nazywając pedofilami?
Jak obserwuję tę ślepą nienawiść do Kościoła to rzygać mi się chce. Oczywiście przypadki łamania prawa trzeba tępić, ale jak ksiądz łamie zasady swojej organizacji to kuźwa niech ta organizacja go ściga, a nie takie przygłupy co jak tylko zobaczą księdza to "ooo pedofil". Kurwa, co za bezmózg. Szacun dla księży, że byli na tyle opanowani, że nie stłukli buraka i nie wyjebali do śmietnika, bo tam miejsce takiego rynsztoku
Gowno mnie obchodzi co robia, wkurwia mnie ich moralizowanie o seksie a jeszcze bardziej ze trzeba ten jebany zaklamany kosciol utrzymywac z podatkow.
za to chuj im w dupie i tobie tez.
A ludzie nadal chodzą do kościoła i się spowiadają takim łajzom katole to jednak debile, ale znając ich i wyborców pisu i tak będą bronić tych kurwiarzy
No akurat tu nie masz racji, do kościółka zapierdalają na ploty i pisiory i komuchy, psl także ma tam duże poparcie. No i nie należy zapominać że swego czasu po z rudym także się koścółkowym podlizywał.
Burak już na dzień dobry musiał nazwać tych ludzi pedofilami, a kiedy ci chcieli go zatrzymać to "nie dotykaj mnie, nie masz prawa". Może się mylę, ale czy takiej sytuacji nie można nazwać obywatelskim zatrzymaniem?
A z jakiej ku#wa racji chcieli go zatrzymać? Jak tak ich lubisz, to możesz im obciągać do woli. Normalni ludzie gnoją dwulicowców i hipokrytów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów