Mam obiekcje co do pierwszego przypadku
Ze światłami go naciągnęli, ale z rowerzystą mieli rację
Ze światłami go naciągnęli, ale z rowerzystą mieli rację
Jak obejrzeć w zwolnionym to faktycznie czerwone miał w momencie przejazdu przez linię poprzeczną.
Do tego zmiana pasa na ciągłej.
Gość przejechał na czerwonym. Masz w moim poście powyżej screena który to ewidentnie pokazuje.
Koniec tematu.
Jakby nie był takim złamanym kutafonem i przyznał się a potem okazał skruchę to założę się, że by skończyło się mandatem. No ale pan Janusz wolał dyskutować i jeszcze zwalać winę za swoje łamanie przepisów na policję.
Zachowywał się jak zjeb to tak też został potraktowany.
W związku z sygnalizacją świetlną kierowca może popełnić dwa typy wykroczenia. Po pierwsze może zacząć zbyt ostro hamować, chcąc za wszelką cenę zatrzymać się przed skrzyżowaniem. Jeżeli funkcjonariusz uzna, że w ten sposób stworzył zagrożenie dla ruchu drogowego lub utrudnił ruch pozostałych pojazdów, ma prawo ukarać go mandatem karnym o wysokości od 100 do 300 złotych. Dodatkowo do konta prowadzącego zostaną dopisane 2 punkty karne.
Wiem, że zaraz pewnie polecą hejty, ale zdarzyła się w moim życiu obrona pracy magisterskiej na kierunku prawniczym i częścią praktyk zawodowych w Sądzie Apelacyjnym było stworzenie uzasadnienia wyroku UNIEWINNIAJĄCEGO w przypadku sytuacji w 95% przypominającej powyższą...i nieprawdą jest iż sąd zawsze przyznaje rację policjantom..w tym przypadku ich nadgorliwość jest wręcz rażąca..
Wiem, że zaraz pewnie polecą hejty, ale zdarzyła się w moim życiu obrona pracy magisterskiej na kierunku prawniczym i częścią praktyk zawodowych w Sądzie Apelacyjnym było stworzenie uzasadnienia wyroku UNIEWINNIAJĄCEGO w przypadku sytuacji w 95% przypominającej powyższą...i nieprawdą jest iż sąd zawsze przyznaje rację policjantom..w tym przypadku ich nadgorliwość jest wręcz rażąca..
Gość przejechał NA CZERWONYM. Ślepy jesteś?
W ogóle nie ogarniam tej całej dyskusji i pierdolenia o żółtym skoro typ przejechał na CZERWONYM a nie żółtym.
Jeśli ktoś jest ślepy i ma problem to wrzucam 2gi raz:
Widzicie? CZERWONE!
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów