18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Teodorr 2012-10-08, 16:11
Kiedyś w moim mieście Netto otwierali, mała byłam, to z babcią i ojcem poszłam na "wielkie otwarcie"....
weszlibyśmy kulturalnie bo byliśmy jednymi z pierwszych, gdyby nie jeden kulturalny pan z wózkiem, który przed samym otwarciem tak się pchał będąc tuż za nami, że o mało nie przepołowił mnie tym wózkiem.... Żebym była jeszcze jakąś napaloną na czekolady starą pruchwą, ale tak staranować 7-letnią dziewczynkę?
Nie wspominając o problemach z oddychaniem do tygodnia po zajściu ....
Zgłoś
Resterwers 2012-10-08, 16:12 14
Aruś napisał/a:

Jakoś niedawno w biedronce była promocja na papier toaletowy. Po południu gościu z biedronki mówi, że parę minut po otwarciu już nic nie było...

Ja niestety miałem okazję być w ten dzień w biedronce. Gdy w kasie przede mną zobaczyłem faceta, który miał dwa wózki wypchane po brzegi tym papierem niewiele myśląc podszedłem i powiedziałem: "współczuję rozwolnienia", do tej pory nie wiedziałem, dlaczego tak dziwnie na mnie spojrzał...
Zgłoś
optimax 2012-10-08, 16:13 38
Scena godna Bareji.
takiego zazenowania dawno nie czulem,dumny narod po 20 latach w kapitalizmie zachowuje sie jak stado zombie pragnac dopasc przedmiot pozadania,czyli kurwa chalke i groszki?mozna z tego wysnuc wnioski ze w Polsce jest jednak naprawde zle i zadne statystyki i slupki liczb zrecznie zmanipulowane przez rzad tego nie zmienia
Zgłoś
ma4er 2012-10-08, 16:13
Gdybym tego filmiku nie zobaczył to bym kurwa nie uwierzył...
Zgłoś
CzakNoriz 2012-10-08, 16:16 21
czasem czuje wewnetrzny wstyd za tych jaskiniowcow jak patrze na takie rzeczy, az sie noz w kieszeni otwiera...
Zgłoś
macleod 2012-10-08, 16:17 4
Pan kapitan napisał/a:

Zupełnie jak:

PS.
Jak ma miejsce takie zbydlęcenie to trzeba sklep zamknąć, a wszystkim zgromadzonym powiedzieć, że dopóki ludzie nie zaczną zachowywać się na poziomie - dopóty sklep będzie zamknięty.

Niech się hołota uczy kultury, abo nici z zakupów.

Akurat to, to mi się z czym innym skojarzyło...

Zgłoś
poganin 2012-10-08, 16:18 18
Biedny Głodny naród. Aż przykro sie robi w sercu że takie cos jeszcze ma mijsce u nas w kraju.
Zgłoś
mateusz243 2012-10-08, 16:18
To tylko biedronka a ludzi jak na otwarciu jakiegoś nowego hipermarketu Co za swołocz
Zgłoś
Powell 2012-10-08, 16:21 1
przydałby się pewien pan znany z urozmaicania wszelakich premier

matko bosko kochano
Zgłoś
paczfiko 2012-10-08, 16:22 4
o ja jebie to w naszym kraju? na pewno nie, na pewno jest jakieś wytłumaczenie, podłożyłeś polskie głosy a cała sytuacja rozegrała się w Rumuni pod czas dawania darmowego wpierdolu. Innego wytłumaczenia nie widzę.

<lol>
Zgłoś
makabrax 2012-10-08, 16:23 19
ja rozumiem że socjalizm odcisnął swoje piętno na "nas" ale kurwa bez przesady... od tylu lat można normalnie iść do sklepu i kupić co się chce, nie ma że ŁO KURWA FLAKI RZUCILI!!!!1111oneoneeleven, i już pół miasta napierdala do mięsnego...
tak samo jak potrafią ludzie stać po pare godzin w tłumie i ścisku żeby dostać karpia, mięso, cukier po chuj tam wie ile zl/kg, bo jest kurwa promocja... sorry ale kojarzy mi się to z upodleniem, nie mówiąc już że takie rzeczy są często "wybrakowane", bo albo kg wcale nie jest kg (często się zdaża cukier w opakowaniach po 900g), mięso np, jest totalnie chujowej jakości i tak napakowane sterydami i chemią że zawstydziło by Bjoergen, a karpie to już w ogóle zazwyczaj są o smaku zdechłego szczura...
no i branie garściami co rozdają za darmo... potem się kurwa dziwić że postrzegają nas jak bydło zagranicą...

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
Belzedup666 2012-10-08, 16:24
Jebane slamsy
Zgłoś
platinum1234567 2012-10-08, 16:24 10
brali z tych koszyków nie patrząc co to jest, potrzebne czy nie potrzebne.
Zgłoś
Magnic 2012-10-08, 16:25 11
Najlepsze, że ludzie nie potrafią zrozumieć tego, że już nie ma komuny i niczego nie zabranie w sklepach. Połowa debili musi robić takie zakupy aby im na pół roku starczyło chociaż i tak większość tego pójdzie w piźdźec bo się przeterminuje czy coś takiego.
Zgłoś
methos23 2012-10-08, 16:25
Gdzie jest ZOMO ja się pytam !

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów