18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wuja Stalin 2012-10-08, 16:27
Ja pierdole :| Co za upokorzenie.
Zgłoś
bajonowsky 2012-10-08, 16:33
Co za kurwiska :palmface:
Zgłoś
zeto88 2012-10-08, 16:36 4
Ładne "biedroneczki"
Zgłoś
booore 2012-10-08, 16:38 3
To od tego kapitalistycznego dobrobytu się tak ludziom we łbach poprzewracało.

Krótka piłka: jeżeli założymy, że w biedronce kupują osoby niezamożne, a sieć tych sklepów ciągle się powiększa to świadczy o tym że...
Zgłoś
Grzęgorz 2012-10-08, 16:51 2
Dziwi mnie poziom tego opisu i poziom waszych komentarzy.

W dobie takiego chujstwa jakie dzieje się w PL biedronki to najlepsze rozwiązanie dla ludzi nie zbyt bogatych (czyt. biednych).

Zobaczycie kurwa jak któryś z was będzie zarabiać 900 zeta rachunki etc.

Rozumiem - pazerność ? To nie wina Polaków, tylko wina tego co z nas zrobiono. Prywatyzacje - kolesiastwo i kradziejstwo kasy. Wyroki sądów, szkolnictwo sama chujnia i tyle.

Ja się nie śmieję z takich ludzi współczuje im bo to co teraz robi Tusk będzie powodowało, że będę miał jeszcze bardziej przejebane niż te babcie (czy tam jak nazywacie mohery).
Zgłoś
Winston 2012-10-08, 16:53 11
Zgłoś
kaelem 2012-10-08, 16:56 1
w Łodzi taka bieda, że się nie dziwię...
Zgłoś
drenio 2012-10-08, 16:59 14
nie no .. aż konto założyłem żeby się skomentować.... piszecie że bieda że Państwo tak zniszczyło obywateli itp. .... stoją i czekają na byle promocje...

a ja się pytam ???

9:00 otwarcie sklepu a Ci ludzie stoją w kolejce.... normalny człowiek pracuje o tej porze!!!!!... wiec nie ma co piep.... że bieda.. do roboty;]
Zgłoś
goldenguti 2012-10-08, 17:13 4
W Biedronce mają również markowe produkty i normalne ceny jak w innych sklepach typu Tesco, Auchan itp. itd. więc co to za pierdolenie, że to sklep dla biednych? -,- Ta banda niedożywionego i skrzywdzonego przez los plebsu powinna wrócić do klatek i nie być wypuszczana. Miałem okazję być kiedyś na festynie na którym rozdawali grillowane kiełbaski (sam jedną przyjąłem z apetytem), a starszy facet wysyłał całą rodzinę bo te kiełbaski i pakował do torby -,- Skończyłem liczyć na 10. "Człowiek brzmi dumnie, a ludzie to świnie"
Zgłoś
sorra18 2012-10-08, 17:14
@up o ile sie niemyle to otwarcie bylo w weekend.

A co do reszty to w calej uni europejskiej i td promocja trwa okolo tygodnia co znaczy ze zaopatrzenie sklepy jest robione tak by caly tydzien promocja byla (zdaza sie ze pod koniec dnia towaru juz niema ale dnia nastepnego jest znowu nowy towar dostawiony. Malo tego na ulotce pisze ilosc maksymalna do kupienia np 3 sztuki jedno razowo i td. CO TO OZNACZA. Oznacza to ze czlowiek nie ma potrzeby srac w gacie ze jak niepujdzie do sklepy odrazu to chuja kupi. Niestety u nas jak jest jebana promocja to towaru jest malutko a przewaznie wychodzi tylem.
Pozatym brak jakiejs regoly maxymalnego nabycia powoduje ze kombinator towar wykupuje i idzie na allegro ew kupi miesa dla calej rodziny ewentualnie napierdoli do lodowki zamrazarki czy chuj jeden wie.

Nie bede obrazal tutaj ludzi bo zachowuja sie jak sie zachowuja ale nie walili by do tej biedrony tak gdyby mieli hajsu od zajebania.

Jedyny problem to metalnosc starszych ludzi za ich czasow moglo sie jedynie zostac spalowanym za darmo wiec jak widza okazje to kozystaja.
Zgłoś
lapsikoss 2012-10-08, 17:20 1
sadistic.pl/otwarcie-vt92116,30.htm

No, już myślałem, że tylko w Sdz takie bydło.
Zgłoś
laskaww 2012-10-08, 17:26 5
kaelem napisał/a:

w Łodzi taka bieda, że się nie dziwię...

jak by wypadło 2000-tysięczne otwarcie na Warszawę to by wszyscy przyszli w garniturach i przepuszczali kobiety w drzwiach?
Zgłoś
Breakdrowser 2012-10-08, 17:38 4
Grzęgorz napisał/a:

W dobie takiego chujstwa jakie dzieje się w PL biedronki to najlepsze rozwiązanie dla ludzi nie zbyt bogatych (czyt. biednych).

Zobaczycie kurwa jak któryś z was będzie zarabiać 900 zeta rachunki etc.

No ale kurwa po batoniki od 22 w nocy poprzedniego dnia? Trzeba być w huj bogatym, żeby pozwolić sobie na takie tracenie czasu, który można poświęcić pracy (niezależnie czy to był weekend. Nawet w niedzielę można pracować jeśli się tylko potrzebuje pieniędzy).

Zatem reasumując:Grzegorz, nie pierdol, nie było Cię tam!
Zgłoś
KTU 2012-10-08, 17:43 2
Przykro patrzeć jak bieda upadla ludzi. Jak można się tak poniżyć.
Zgłoś
szymek61 2012-10-08, 18:14
Nigdy nie mogłem zrozumieć ustawiania się w kolejkę z powodu :

a) otwarcia nowego, kolejnego sklepu
b) promocji jakiegoś gówna
c) jakiegoś nowego produktu (Iphone, gra komputerowa) w środku nocy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów