Zdjęcie zajebane z fejsa, nawet mnie rozbawiło
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nawet mnie to rozbawiło
To jest dość stary szablon, czytam to co roku przed sylwestrem.
Ale bawi nadal, więc +
Ale bawi nadal, więc +
miałem kiedyś takiego psa zachowywał sie podobnie ale go wilki zjadły
Czerstwy napisał/a:
To jest dość stary szablon, czytam to co roku przed sylwestrem.
Ale bawi nadal, więc +
zajebiscie smieszne w chuj
nwonigers napisał/a:
zajebiscie smieszne w chuj
Idź się popłacz do mamusi A wcześniej usuń konto
Kolejna z dupy wzięta fejsikowa pasta na sadolu... No cóż.
Też miałem jaghtteriera i potwierdzam, że gonił petardy. Mały skurwiel ale zabijaka co się na dobermany rzucał. Inteligentny, uparty a jak już atakował to się rzucał nie do nogawki od spodni tylko skakał na korpus i do gardła. Ogólnie super pies do małego mieszkania. Pies obronny w wersji mini
Clistwood napisał/a:
Też miałem jaghtteriera i potwierdzam...
Jutro na trzeźwo wygoogluję sobie tego jaghettotrajlera.
SupremeLeader napisał/a:
Jutro na trzeźwo wygoogluję sobie tego jaghettotrajlera.
To coś w tym stylu?
nie wiem z jakiego rocznika jesteście i tam ktoś napisał że to szablon coroczny. Ja chyba za stary jestem ale za chuja mnie to nie bawi, nie wiem po chuj to w ogóle tutaj wstawiłeś, to nawet nie ma sensu. Kitajki kitajkami, ale opis ciebie jako właściciela tego ala rambo psa też raczej nie należy nawet ani do śmiesznych, ani realistycznych, ani kurwa sensownych.... wtf
1000 setne okrązenie internetu ..
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów