Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeden ślepa pała, a drugi zapi3rdala w zabudowanym.
A ja tam nie rozumiem pojebanego przepisu o zachowaniu ostrożności. Miasto, podwójna ciągła. Dla mnie 100% wina pedała na motorze.
[ Dodano: 2024-10-21, 12:33 ]
Bez kierunku, z prawej krawędzi swojego pasa nagle z dupy wyjeżdża.
A ja tam nie rozumiem pojebanego przepisu o zachowaniu ostrożności. Miasto, podwójna ciągła. Dla mnie 100% wina pedała na motorze.
Bez kierunku, z prawej krawędzi swojego pasa nagle z dupy wyjeżdża.
Nie ma podwójnej ciągłej. Wina samochodziarza, bo skręca z drugiego pasa
Nie ma podwójnej ciągłej. Wina samochodziarza, bo skręca z drugiego pasa
Ty kurwa albo okulary kup, albo obejrzyj dobry film.
Ty kurwa albo okulary kup, albo obejrzyj dobry film.
W miejscu gdzie gość skręca nie ma podwójnej ciągłej. Sam kup okulary. Powtórzę: wina skręcającego, a mandat należy się również motopipie
W miejscu gdzie gość skręca nie ma podwójnej ciągłej. Sam kup okulary. Powtórzę: wina skręcającego, a mandat należy się również motopipie
Kurwa w tym jednym drobnym miejscu, w którym skręt w lewo robisz. Motor chciał opuścić i wrócić na pas na podwójnej ciągłej.
[ Dodano 2024-10-21, 12:43 ]
Zjechał do lewej krawędzi w ostatniej chwili. W lewym lusterku go nie było widać.
Kurwa w tym jednym drobnym miejscu, w którym skręt w lewo robisz. Motor chciał opuścić i wrócić na pas na podwójnej ciągłej.
Zjechał do lewej krawędzi w ostatniej chwili. W lewym lusterku go nie było widać.
Słuchaj: albo się doucz, albo nie wyjeżdżaj na drogi publiczne. Motopipa zareagował na manewr skręcającego kierowcy, a to że zapierdalał to inna sprawa
Ty kurwa jakiś inny film masz? Motopipa od początku była bliżej lewej, a ślepy w samochodzie stał kurwa w poprzek ulicy to co on kurwa mógł widzieć we wstecznym lusterku? Krowy na polu?
Słuchaj: albo się doucz, albo nie wyjeżdżaj na drogi publiczne. Motopipa zareagował na manewr skręcającego kierowcy, a to że zapierdalał to inna sprawa
Nie wiem czy masz prawko. Ale jak jedziesz za kimś i on skręca, to zwalniasz i pozwalasz mu na to.
Widać że z was kryptopedały, tak swojej cioty bronicie. Zawsze, bezwzględnie powinna być wina tych pedałów na motorach.
Nie wiem czy masz prawko. Ale jak jedziesz za kimś i on skręca, to zwalniasz i pozwalasz mu na to.
Widać że z was kryptopedały, tak swojej cioty bronicie. Zawsze, bezwzględnie powinna być wina tych pedałów na motorach.
🍺
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów