Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z
Ale pierdolenie XDDD Obejrzyj sobie zdjęcia z wypadków ludzi którzy zapierdalali na motocyklach i zmarli . 2/3 z nich by uniknęło wypadku z nie swojej winy jadąc bliżej prawej krawędzi jezdni. Dodatkowo co to kurwa według Ciebie za logika, jechać do lewej maksymalnie jak chłop w samochodzie jedzie nie jak na drodze a jak po pustym placu stając praktycznie bokiem na srodku drogi XDD Tak więc twoja teoria tutaj nie ma totalnie sensu. Nic dziwnego
Kurwa w tym jednym drobnym miejscu, w którym skręt w lewo robisz. Motor chciał opuścić i wrócić na pas na podwójnej ciągłej.
Zapewne, żeby uniknąć kolizji/wypadku z samochodem który z pasa rozbiegowego postanowił skręcić w lewo, wymuszając przy tym pierwszeństwo
Wina puszkarza ale dziwi mnie ze motopizda zapierdala jak nie umie wyminac niespodziewanej przeszkody
Wydaje ci się że zapierdala, bo obraz jest z kamerki 360.
Jak jedziesz samochodem i patrzysz do przodu to słupy zbliżają się powoli, jak obrócisz głowę do boku to słupy zapierdalają tak że ich nie zliczysz.
Ale spokojnie, większość tutaj tego nie ogarnia i co by się nie działo zawsze będzie wina motocyklisty.
Ale pierdolenie XDDD Obejrzyj sobie zdjęcia z wypadków ludzi którzy zapierdalali na motocyklach i zmarli . 2/3 z nich by uniknęło wypadku z nie swojej winy jadąc bliżej prawej krawędzi jezdni.
Po zdjęciach to chuja wywnioskujesz. A co do filmów z wypadków motocyklistów to widziałem już chyba tysiące i ciągle oglądam żeby mnie fantazja nie ponosiła. Oglądając te filmy dziwiłem się jak to możliwe, przecież było tyle czasu, miejsca, możliwości.... Aż sam miałem wypadek i powiem że każdy mądry gdy to ogląda, a na żywo to nawet nie mrugniesz, a już leżysz jak ci przednie koło ślizgnie.
Dodatkowo co to kurwa według Ciebie za logika, jechać do lewej maksymalnie jak chłop w samochodzie jedzie nie jak na drodze a jak po pustym placu stając praktycznie bokiem na srodku drogi XDD Tak więc twoja teoria tutaj nie ma totalnie sensu. Nic dziwnego
No tu kretyn wyjechał z rozbiegówki więc i tak by go nie zobaczył.
Ale jeśli jedziesz przede mną środkiem pasa, a ja przesunę się do lewej widzisz mnie w lewym lusterku, w które patrzysz częściej niż we wsteczne.
Dodatkowo jeśli przy drodze są drzewa, słupy lub inne przeszkody, a ty włączasz się do ruchu z podporządkowanej to mnie zauważysz, bo nie zasłonią mnie te drzewa. Jadąc bliżej środka jezdni daję sobie również więcej możliwości na wypadek wtargnięcia na ulicę. O kretynach spychających z drogi jak coś jedzie blisko prawej krawędzi nawet nie wspomnę, bo to jedna z pierwszych rzeczy jakich uczysz się wyjeżdżając na miasto.
54 to ciebie w dupe jebali.W Polsce jest obowiązek jazdy możliwe blisko prawej krawędzi jezdni i większość wypadków z udziałem tych kurw na odkurzaczach jest z ich winy
A jak się do tego ma przepis, że przy skręcie w lewo trzeba się znaleźć blisko środkowego pasa?
Wina jest jasna. Można się kłócić o prędkość ale patrząc na lot nie była zbytnio przekroczona.
Po 1 nie potrafisz rozróżnić zmiany pasa od skrętu w lewo z rozbiegówki.
Ale zapiekło Dobrze ! bardzo dobrze !
Zmiana pasa to zmiana pasa. A nie skręt w lewo
Czyli nawet nie wiesz czym jest skręt a czym zmiana pasa ?
Czyli wychodzi na to że nie jeździsz skuterkiem tylko zapierdalasz z buta do GSu ?
Ty kurwa albo okulary kup, albo obejrzyj dobry film.
Przyganiał kocioł garnkowi..
Kierownik wjeżdża od razu z pasa włączającego na drugą stronę drogi. Moto jechał za szybko, ale ewidentnie wina samochodziarza
[ Dodano: 2024-10-23, 13:01 ]
Jebany debil komuś auto uszkodził
komuś, kto prawko wygrał w karty, więc mała szkoda.
Nie ma podwójnej ciągłej. Wina samochodziarza, bo skręca z drugiego pasa
jak kurwa nie ma? pojebany jakiś jesteś?
jak kurwa nie ma? pojebany jakiś jesteś?
Synek, zmień lekarza, albo okulary
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów