Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak coś się głupiego odpierdala na drodze to 4/5 przypadków jest to kobieta.
Albo szczyl w 20 letnim BMW.
Motopizdeusz długo się na tę skodę czaił.
To skoda czaiła się na motopizdę. Paczaj jak długo czekała aby go dobrze trafić.
Zapierdalał i to go zabiło. Jakby jechał normalnie, to szanse na przeżycie by miał w chuj większe. Proste
Wiesz, że gdyby uderzył z prędkością 60km/h to uderzenie było by porównywalne do upadku z czwartego piętra? Tutaj dobrze, że górą poleciał.
Zainpociłeś mi swoją inteligencją… jakby głupia pizda ustąpiła mu pierwszeństwa, to też by żył. Uwielbiam pierdolenie takie.
Jak można ustąpić NIEUSTĘPLIWEMU ?
[ Dodano: 2024-07-07, 10:21 ]
Motopipka mogła szybciej zapierdalać, na pewno by wtedy kierowca Skody zdążył zauwazyć
Nie dociera miałem takie sytuacje , nie jesteś wstanie zauważyć .. tylko słyszysz a on już pod Kostrzynem ..
Zapierdalał i to go zabiło. Jakby jechał normalnie, to szanse na przeżycie by miał w chuj większe. Proste
Tłumaczenie prawdziwe choć wyjątkowo stronnicze... Można tak samo powiedzieć że gdybya ślepa baba z prawkiem zdanym za 15 x bo w końcu pomyliła drążek zmiany biegów z drążkiem egzaminatora jechała jak należy to by się nic nie stało. Prawda jest taka że oboje są winni. On zwiększył ryzyko i konsekwencje wystąpienia tego typu sytuacji, a ona nie ustapila pierwszenstwa I chlopa skasowala.
Po co takie gdybanie. Równie dobrze można by gdybać, że jakby jechał wolniej to nie przeleciałby nad maską tylko wbił się prosto w słupek B lub C Wypadek spowodował chuj z cycami i tyle w temacie.
Pechowa Škoda
Pecha miał motocyklista. Trafił na babę za kierownicą...
Tak ale zabiła go ta glupia baba.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów