18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
kretowicz14 2018-12-25, 23:50 2
Przyspieszenie miała zajebista, lecz problem nastąpił przy opanowaniu prędkości.
Zgłoś
petru23 2018-12-25, 23:59 33
Wina leży po obu stronach. Tej kurwy i teściowej kierowcy.
Zgłoś
Noemi1998 2018-12-26, 0:16 6
Jedni skaczą pod pociąg , inni podcinają żyły , babcia wybrała opcje z rowerem ..

ale malutki hihihi :*:*
Zgłoś
Miles87 2018-12-26, 3:22 6
mielec - podkarpacie. To powinno wystarczyć. mielec kurwa gorzej niż sosnowiec + radom i jeszcze wejcherowo.
Zgłoś
traf 2018-12-26, 7:44 1
lekkie zadrapania ale po zakupy trzeba bedzie sie wrócić do biedry
Zgłoś
~Velture 2018-12-26, 10:57 14
Szkoda mi kierowcy.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
albazsanagycjib 2018-12-26, 11:32 1
Prawidłowa reakcja kierowcy. Pani na rowerze ani jednej rzeczy zgodnie z przepisami nie zrobiła, zaczynając od samej jazdy chodnikiem.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2018-12-26, 12:49 1
za taki lot pedalarza to browar musi być

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
b................3 2018-12-26, 13:06
Gdyby to było dziecko, to jeszcze bym zrozumiał takie bezmyślne zachowanie.. ale w tej sytuacji to brak słów
Zgłoś
waloos 2018-12-26, 13:28 21
Wmawiajmy dalej ludziom, że mają na pasach pierwszeństwo, to będą fruwać jak ta pani.

Ludzie rządzący nie rozumieją tego, że u nas zachodni model nie zadziała. Po pierwsze mamy chujową infrastrukturę - autostrad i ekspresówek mimo ich budowy wciąż jest mało. Nie ma tak jak w Niemczech, że przy każdym mieście jest jakaś autostrada - tam kierowca w mieście czy na krajówce może się zatrzymać 10 razy, bo po 5 minutach wylatuje na A albo S i może łykać kilometry. U nas kierowca zatrzyma się 10 razy, po czym dojedzie do kolejnego miasteczka i musi zatrzymać się kolejne 8 razów.
Taka szarpana jazda denerwuje i wzmaga frustrację, a to przyczynia się do utraty koncentracji i może powodować popełnienie błędu.
Po drugie, ludzie to samoluby patrzące na koniec swojego nosa. Zarówno piesi i kierowcy patrzą tylko na siebie. Jedni włażą na pasy jak chcą, a drudzy prują bo wszędzie im się spieszy. Nikt nikomu nie chce odpuścić, zwolnić, przepuścić bo ucieka mu cenne 30sekund pierdzenia w domowy fotel.

Ja jestem mocno za tym, aby piesi mieli obowiązek się przed przejściem zatrzymać - i generalnie to w przepisach jest, bo też muszą zachować "ostrożność" tylko, że każdy sąd wychodzi od tezy, że to kierownik jest winien i to on ma udowodnić że było inaczej. Piesi są święci.
A to z dwóch powodów: 1. pieszy nie musi znać przepisów, bo nie zdawał żadnego egzaminu. Pieszym może być każdy, nawet największy debil
2. łatwiej zatrzymać w miejscu człowieka niż ponad tonę metalu. Chyba każdy uznałby za debilizm gdyby na przejazdach kolejowych to samochody miały pierwszeństwo, prawda? To czemu na pasach jest odwrotnie?

Jest jeszcze trzeci powód - im szybciej samochody opuszczą strefę miejską, im mniej tam czasu spędzą i ruch będzie płynniejszy, tym mniej wyemitują tam szkodliwych substancji.

I mówię to wszystko zarówno jako kierowca i pieszy, przy czym znacznie częściej poruszam się pieszo. Kiedy wiedzę jak ludzie snują się po przejściach, to mnie chuj strzela.
Zgłoś
xXPeinXx 2018-12-26, 13:59 2
I kurewsko samolubna tępa baba przez samą siebie nie dojechała do domu na święta.
Zgłoś
impressa88 2018-12-26, 17:57
7/10 bo nie było telemarka
Zgłoś
eustachu18 2018-12-26, 22:13
kurde i przez takie łajzy tylko se samochody psujemy
Zgłoś
Bielasso 2018-12-27, 3:56
Nie wiem jak mozna byc tak tepym. Zasada jest prosta pieszy ma pierwszenstwo na pasach. Babsko fakt faktem zle zrobilo ale kierujacy pojazdem powinien przed przejsciem zwolinc i byc gotowym do ustapienia proste jak ch... I nie ma jakiegos glupiego gadania ze wtargnal na przejscie, to tak samo jak wjezdza pojazd na rond i nagle okazuje sie ktos tam wjechal przed nim i wtargnal na to rondo?? Czy jak jest pojazd na skrzyzowaniu i nie ma pierwszenstwa przejazdu to co wbija z taka predkoscia i moze akurat nic nie bedzie jechac??
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów