500m i dobry snajper w zupełności wystarczy.
własne. jak chujowe to wiadomo ;D
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
nie będziesz miał tu dużo okejek za ten post.
tu sami pissowcy, którzy zacięcie będą bronić czarnuchów choćby nawet zabili ich matki i ojców.
Czarny w ich mniemaniu będzie świętym, któremu wszystko wolno
to rozwiąż jeszcze problem pedofilii w szkołach, pedofilia wśród nauczycieli to 60 % wszystkich przestępstw na tle seksualnym z udziałem dzieci. tych w kościele jest trochę pond 3%, ale bardziej medialna jest walka z pedofilią w kościele, zaraz.. pedofilią? niee bardziej od walki z pedofilią modna jest walka z kościołem. nie pozdrawiam.
tu sami pissowcy, którzy zacięcie będą bronić czarnuchów choćby nawet zabili ich matki i ojców.
kreet,
Cytat:
okejki to sobie na fejjsbuuniu wstawiaj cioto.
Cytat:
i kolejny debil ocenia w systemie 0/1, wrzucając wszystkich Sadoli do jednego worka
Cytat:
heh, tak łatwo jest oceniać no nie? ciekawi mnie jednak skąd wziąłeś owe ciekawie brzmiące przypuszczenia.
Widzę, że tato jest księdzem
noo jest i co? masz z tym jakiś problem? masz ojca kebaba cygana albo innego lewaka czarnucha i nie mam z tym problemu,wiec Ty zostaw mojego księdza.