źródło - "wSieci". Jak nie przemawia do niektórych to chuj mnie to obchodzi.
źródło - "wSieci". Jak nie przemawia do niektórych to chuj mnie to obchodzi.
To religia wypacza umysły dzieci utrwalając wierzenia w niewidzialnych przyjaciół i aniołka stojącego za plecami, który uratuje cię przed rozpędzonym samochodem. To religia wprowadza ludzi w stan schizofrenii wmawiając, że wszystko jest zapisane w planie boskim i jednocześnie zmuszając do składania modlitw w celu zmiany tego planu. Moim zdaniem jakikolwiek kontakt funkcjonariusza religijnego (dowolnego wyznania) z dzieckiem poniżej np. 14 roku życia powinien być karany. Dotyczyć to powinno nie tylko rzeczonych aktów pedofilskich, ale też nauczania w szkołach czy kościołach.
Co ty pierdolisz młokosie jeden , pedofilia nie jest wynikiem celibatu , ci jebani pedofile włażą wszędzie tam gdzie mogą mieć kontakt z dziećmi .
Każdego pedofila powinno się ścigać i osądzać a sam kościół powinien wydawać każdego takiego zboczeńca wymiarowi sprawiedliwości . Dopóki tak nie będzie to nie ma co się dziwić z nagonki na KK , który akurat święty nie jest bo u steru siedzą jebani karierowicze a nie ludzie z powołania .
Co do samego celibatu to wymysł chciwych skurwysynów wprowadzony po to aby żona i dzieci księdza(widzisz kiedyś mogli mieć legalnie rodziny) nie mogły dziedziczyć po nim majątku , który z automatu przypadał instytucji kościelnej .
PS nr 1 -jest taki jeden jedyny przypadek kiedy pedofil może być dobry , a dobry pedofil to martwy pedofil .
PS nr 2 - post nie ma na celu nawoływania do przemocy i takich tam
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Pierdolisz. Ksiadz jako czlowiek, ktory powinien innym pokazywac droge dobra wg. chrzescijanstwa etc. powinien byc podwojnie napietnowany. To tak jakby nasz wlasny premier nas oszukiwal. A nie, czekaj...
chuj w dupie chyba pedofil to pedofil,powinni ich publicznie wieszać,zero litości dla gnojów.jestem tolerancyjna w jako takim stopniu ale nie dla ścierw,które krzywdzą dzieci.a Ci,którzy zamierzają bronić niech idą się wysrać,Jak nie przemawia do niektórych to chuj mnie to obchodzi.
a na koniec karny kutas od gimboli specjalnie dla ciebie za zakłamany syf
Cieszy mnie także, że coraz więcej ludzi zaczyna myśleć i widzie, że ta nagonka nie ma podstaw i służy jedynie zniszczeniu kościoła.
WSieci to porządne czasopismo, tygodnik łączący Frondę i Gazetę Polską, jeśli nie możesz sobie przez Tuska pozwolić na codzienną gazetę to ten tygodnik jest najlepszym wyborem dla prawdziwego polaka.
Polecam.
- logikatory na facebooku
No i?
Kler sobie zasłużył na takie traktowanie. Który normalny facet ślubuje "czystość seksualną". Później niespełnione krocze odbija się tej ciemnocie na psychice i są efekty.
Księża katoliccy nie ślubują czystości seksualnej. Ślubują ją tylko w zakonach.
1. Geje nie próbowali mnie nigdy uczyć moralności
2. Księża-pedofile to często księża-geje (takie czynię założenie, bądź co bądź najczęściej mowa o krzywdzeniu chłopców), więc wliczają się w obie statystyki, czyli ta druga musi być wyższa.
3. Pierdolę statystyki, wszyscy pedofile są siebie warci, nie mam potrzeby rozróżniania ich, czy segregowania.
ale nie ma też potrzeby robienia nagonki na jedną grupę pedofilii, pozostawiając resztę liczniejszych grup w spokoju.
Ale cóż pieprzyć logikę, bo moda na niszczenie Kościoła.
Dodam, że Karnowski jest popierany przez takie osobistości jak Terlikowski (redaktor Frondy). Chętnie zobaczyłbym prawdziwe źródło, ale obawiam się, że jest nim katolicki ból dupy.
jesteś bardzo podatny na manipulacje i retoryke tego "prawicowego" szmatławca, gdyż nie zauważasz jak wiele jest doniesień o pedofilach (rozbicie szajki, zatrzymania, współpraca międzynarodowa policji itp) poza klerem.
A kler - to już wiele razy pisano tutaj - jest w tym temacie pod szczególną kontrolą, gdyż powinien stanowić wzór cnót...
1. Geje nie próbowali mnie nigdy uczyć moralności
Myślisz, że skrzywdzone dziecko naprawdę obchodzi to, czy molestował je ksiądz czy pedał? Ja pierdolę najbardziej spierdolony argument krzyczących: "kaszdy ksionc to pedofil w tefałenie mie tak powiedzieli"...
A.D 1 - mnie próbowali i próbują - wmawiają mi, że tolerancja dla skrzywień jest jedyną wartościową drogą i uniwersalnym dobrem, w tym również do pedofilii (u nas nie, ale na zachodzie powoli tak) i zoofilii, księża nigdy nie chwalą pedofilii bądź co bądź przynajmniej publicznie
A.D 2 - krzywdzą częściej chłopców, bo jeszce nie widziałem dziewczynki ministranta, ale ok
A.D 3 - jebać statystyki, nie ma potrzeby ich rozróżniania, jestem w 100% za tym, jak ksiądz zmolestuje dziecko to tydzień o tym media pulsują, jak dwóch pedałów gwałciło swoje adoptowane dzieci, to tylko w undergroundowych mediach mozna bylo to przeczytac. Pedofilom kastracja.
Tak, pośrednio przez celibat stają się pedofilami. Przykład: jest niewyżyty klecha. Chodzi o to, że jakby ksiądz mógł mieć normalną laskę, która robi mu laskę to na chuj by pakował w to dzieci? Robiłby swoje na plebanii po godzinach pracy i tyle. Nie bardzo może, bo i kobiety boją się wykluczenia ze społeczeństwa za dawanie dupy księdzu, bo to niedozwolone itd. A że ma kontakt z dziećmi i gnojki są naiwne to wierzą, że robią coś dobrego. A potem przychodzi czas przejrzenia na oczy.
Reasumując- zerżnął by dobrze jakąś kobietę to by mu do łba nie strzeliło żeby ruchać dzieci. Jak każdy normalny facet.
I tyle. Tak przynajmniej to dla mnie wygląda.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów