Niech żadne homosie nie zaczną pierdolić, że pedofilia, pedałofilia, zoofilia to nie to samo ścierwo, którego trzeba się jak najszybciej wytępić co do joty.
źródło: rp.pl/artykul/388324.html
W średniowieczu gwałt na kobiety, dziewczynki, pedalstwo, masowe morderstwa, tortury etc były rzeczą codzienną. Im wszystkim siedzi coś na bani, chujowa psycha xD Co do tematu nikt się nie czepia nekrofilii. No tak pewnie ruchanie trupa, to to samo co ruchanie na śpiocha tylko że jest zimny xDpedały były od ZAWSZE i będą już zawsze tego nie zmienicie, skoro wymyślne turtury średniowieczne tego nie zrobiły to na pewno nic tego nie zmieni.
Był szefem finansowanej przez państwo organizacji LGBT Youth Scotland, która doradzała nastolatkom odkrywającym u siebie skłonności homoseksualne.
finansowanej przez państwo
państwo
Mówią, że jestem seksistą bo otwieram kobietom drzwi i uważam, że nie nadają się one do niektórych prac. Mówią, że jestem rasistą, bo nie chce musieć utrzymywać ciapatych i ich dzieciaków z zarobionych przeze mnie pieniędzy.
Mówią, że jestem zacofany, bo chce kary śmierci dla gwałcicieli, morderców i pedofilii.
Mówią, że jestem psychopatą, bo chce legalizacji broni szturmowej bym mógł bronić siebie, mój dom i moją rodzinę.
Mówią, że jestem nazistą, bo nie che sąsiedztwa śmierdzących, kradnących i żyjących na koszt państwa cyganów.
Mówią, że jestem homofobem, bo uważam homoseksualizm za taką samą chorobę i zboczenie jak zoofilie, nekrofilie i pedofilie.
No do kurwy nędzy, niech ten świat się obudzi i zobaczy, że homoseksualizm nie jest czymś normalnym, a chorobą i coraz częściej modą. Niech ludzie, zobaczą, że odsetek pedofilii wśród pedzi jest większy niż u hetero. I nich KURWA ten świat zacznie nazywać wszystko po imieniu, niedługo za powiedzenie fktu biologicznego będą nas skazywać za obrazę moralną. Jebać poprawność polityczną.
Pedalstwo zaprzecza naturze, a pedofilii powinno się wieszać.
Ja rozumiem wasze obawy odnośnie adopcji dzieci przez homoseksualistów. Lecz póki co jest to zabronione i nie zapowiada się, by miało się to wkrótce zmienić.
Mówią, że jestem seksistą bo otwieram kobietom drzwi i uważam, że nie nadają się one do niektórych prac. Mówią, że jestem rasistą, bo nie chce musieć utrzymywać ciapatych i ich dzieciaków z zarobionych przeze mnie pieniędzy.
Mówią, że jestem zacofany, bo chce kary śmierci dla gwałcicieli, morderców i pedofilii.
Mówią, że jestem psychopatą, bo chce legalizacji broni szturmowej bym mógł bronić siebie, mój dom i moją rodzinę.
Mówią, że jestem nazistą, bo nie che sąsiedztwa śmierdzących, kradnących i żyjących na koszt państwa cyganów.
Mówią, że jestem homofobem, bo uważam homoseksualizm za taką samą chorobę i zboczenie jak zoofilie, nekrofilie i pedofilie.
w głowie ma tylko pożądanie i żądze. Dlatego uważam, że pedałom dużo bliżej do krzywdzenia dzieci, czyli pedofilii (vide księża) aniżeli normalnym ludziom.