Niech żadne homosie nie zaczną pierdolić, że pedofilia, pedałofilia, zoofilia to nie to samo ścierwo, którego trzeba się jak najszybciej wytępić co do joty.
źródło: rp.pl/artykul/388324.html
Z punktu widzenia człowiek, który opiera się na ewolucji(która jest tylko teorią)
@dionizodoros
Niby gdzie napisałem, że źle życzę homo? Napisałem o karze śmierci dla pedofilii, bo stanowią zagrożenie dla małych dzieci. Jeżeli pedzie siedzą sobie w domu i robią sobie dobrze to nic mnie, to gówno mnie to obchodzi, ale jeżeli faceci w stringach wychodzą na ulice największych miast tamując ruch na drodze, to w takim wypadku zaczyna mnie to już obchodzić. Ponieważ po tych ulicach chodzą małe dzieci i wiele innych osób, których to w ogóle nie obchodzi. Widziałeś kiedyś paradę osób fapujących przy Latynoskach w formacie jpg? Ja nie, a wiesz dlaczego, bo seksualność, to sprawa prywatna każdego człowieka i obnażanie się z tym na lewo i prawo jest czymś nienormalnym, albo chęcią zdobycia popularności.
Pewnie myślisz, że jestem jakimś fanatykiem religijnym, ale z punktu widzenia ateisty takie coś jest jeszcze bardziej nienormalne, bo w religii zawsze można powiedzieć, że Bóg tak chciał. Z punktu widzenia człowiek, który opiera się na ewolucji(która jest tylko teorią), homoseksualizm jet błędem, czymś co nie prowadzi do przedłużenia gatunku i dlatego mówienie, że homoseksualizm jest czymś normalnym jest irracjonalne. Nie zamierzam ich leczyć czy im pomagać skoro psycholodzy i sami homo twierdzą, że tego nie da się zmienić. Skoro to daje im szczęście to ok, tylko dlaczego w Europie zaczyna się swego rodzaju homo-terror. Wystarczy wypowiedzieć się negatywnie na temat homo, a już może zapukać do nas policja, bo jesteśmy "nietolerancyjni".
Właśnie to mnie najbardziej irytuje w wywodach homosiów, czy ich obrońców:
1. Dasz im tolerowanie tego zboczenia poprzez pozwalanie na parady.
2. Następnie będą chcieli związków partnerskich (chociaż mogą wszystkie sprawy typu testament, decydowanie w szpitalu itd. załatwić u notariusza).
3. Potem będą chcieli małżeństw, co jest obrazą dla tradycyjnej rodziny.
4. W końcu wysuną żądanie o możliwość adopcji (biedne dziecko).
5. Jak już to wszystko będą mieli, to zaraz będą chcieli, aby mieli zagwarantowane miejsca w sejmie/senacie.
Dasz im palec, wezmą całą rękę, dlatego nie należy dopuścić do punkt 1, a nikt im pierdolić się u siebie w domach nie zabrania.
Ale czemu nie zezwolić na zawieranie związków partnerskich
pedałowi łatwiej skrzywdzić dziecko, bo nie wie jakie to piękne uczucie być rodzicem. nie czuje tego czegoś co zwane jest instynktem rodzicielskim, w głowie ma tylko pożądanie i pierwotne instynkty. Dlatego uważam, że pedałom dużo bliżej do krzywdzenia dzieci, czyli pedofilii (vide księża) aniżeli normalnym ludziom.
bo nie i chuj!
dionizodoros napisał/a:
Ale czemu nie zezwolić na zawieranie związków partnerskich
bo nie i chuj!
@AHAHAHA_NO
To według ciebie jak geje czy lesbijki nie zawrą związku partnerskiego to hajtną się w związku hetero i będzie miał dzieci?
Ale czemu nie zezwolić na zawieranie związków partnerskich? My nie tracimy, oni zyskują (i na dziedziczeniu, i na tej swojej realizacji miłości).
nie do końca
wszystkie ulgi, lepsze traktowanie i inna pomoc w stosunku do rodzin, składających się z kobiety i mężczyzny, ma na celu stworzenie stabilnych związków w których będą płodzone i wychowywane dzieci
związek partnerski nie wiąże się z takimi zobowiązaniami [w naszej kulturze naturalne jest, że małżeństwa posiadają dzieci] i łatwiej jest go rozwiązać, przez co jest bardziej niestabilny, więc wprowadzenia takich rozwiązań wpłynęło by negatywnie na przyrost naturalny, z którym i bez tego mamy problemy
w brew obiegowej opinii religia niema nic do tego, po prostu bez rodzin, które tworzą i formują nowe pokolenia wymrzemy
Jak już wspomniałem, większość można załatwić u notariusza, a związków nie powinno być, bo:
1. Przywileje jakie mają małżeństwa wynikają z tego, że "produkują" one dzieci, które będą rozwijać kraj i spłacać długi, które tak chętnie politycy zaciągają, homosie, tych dzieci nie będą "produkować", więc ten przywilej im się nie należy.
2. Robi się z tego temat zastępczy, bo i na małżeństwo nie mają szans, gdyż nasza konstytucja definiuje małżeństwo, jako związek kobiety i mężczyzny.
póki co mnie nie przekonałeś
Skąd teza, że homoseksualiści nie mają instynktu rodzicielskiego?
Popęd nie jest paniczną chęcią posiadania dzieci.
@dionizodoros
ze statystyk wynika, że najwięcej dzieci rodzi się w małżeństwach
choćby dlatego, że instytucja małżeństwa zakorzeniona w naszej kulturze i prawie daje poczucie stabilizacji i łatwiej jest się zdecydować, na posiadanie dzieci
w tym momencie muszę wytknąć ci błąd w twoim rozumowaniu
wszelkie ulgi podatkowe, czy innego rodzaju pomoc od państwa nie jest rozdawana za darmo
to wszytko ma nobilitować rodzinę i ułatwiać życie w stałym związku, ale przede wszystkim jest NAGRODĄ za poświęcanie siebie dla tworzenia nowych pokoleń
maksymalnie upraszczając państwo płacie w ten sposób rodzinom za to, że decydują się mieć i wychować dzieci, pomimo wszelkich ewentualnych trudności
lesbijki i pedały nie mogą mieć dzieci, nie mogą ich też normalnie wychować, dlatego nic z grantów jakie otrzymują rodziny im się nie należy
to tak jakby jakiś random z ulicy dostawał twoją pensję pomimo tego, że nic nie robi
@bronek
wiele można wywnioskować z badań i z tego jak się pedały zachowują