📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Akcja od 3:30 i w sumie to chuj nie akcja bo inni z takiej odległości zakładają kajdanki.
Truchtał, podbiegł grubas desperat wjebal w plecy kulki, lub nawet w glowe. No legalna egzekucja :d
@Rannhide. Nie zesraj się. Strzelba gumowe kule inaczej padł by po 1 strzale zwłaszcza z takiej odległości. A zastrzelili go dopiero jak zbliżył się do osoby postronnej i zaistniało ryzyko że weźmie niewinnego człowieka na zakładnika. Akcja profeska.
Zbugowany goblin skarbnik. Normalnie powinno z niego wypaść w chuj złota i magicznych itemków.
-Ernest Hemingway
Przez 3,5 minuty widać, że typ nie miał zamiaru nikogo zaatakować... Pewnie liczył że jak poucieka to dostanie z 6 miechów w pace, tam sobie podje, ząbki wyleczy i ogólnie full serwis... I nadgorylowaty grubas, któremu nie chciało się biegać, więc "wyrwał chwasta".
O ile w wielu filmach widać, że napastnicy chcieli ołów dożylnie, na tym mocno nalegałbym, żeby jednak sąd się przyjrzał czy takie działa były w pełni uzasadnione. I niech nikt nie pierdoli że na przystanku była jakaś osoba, bo napastnik te osobę już ominął.
O ile w wielu filmach widać, że napastnicy chcieli ołów dożylnie, na tym mocno nalegałbym, żeby jednak sąd się przyjrzał czy takie działa były w pełni uzasadnione. I niech nikt nie pierdoli że na przystanku była jakaś osoba, bo napastnik te osobę już ominął.
ziomandrzej napisał/a:
Przez 3,5 minuty widać, że typ nie miał zamiaru nikogo zaatakować... Pewnie liczył że jak poucieka to dostanie z 6 miechów w pace, tam sobie podje, ząbki wyleczy i ogólnie full serwis...
Nie no kurwa serio? Gość zamiast od razu odłożyć nóż i dać się aresztować za to co odpierdolił żeby policja w ogóle przyjechała biega sobie wśród ludzi i ignoruje policjantów.
Wydaje mi się, że go wcale nie odjebali tylko zarobił parę gumowych albo ze środkiem nasennym. Zresztą po nogach widać, że to biały. Jakby nie był akcja kończyła by się w 20stej sekundzie
@ziomandrzej
Nie zesraj się bo to gumowymi dostał.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Ja jeszcze dopuszczam scenariusz, że gość był dobrze nafurany i nie do końca ogarniał o co tam chodzi.
Erutlev napisał/a:
@ziomandrzej
No chwile wcześniej też do niego strzelali z gumowych kulek (widać tego shotguna po lewej, bo zdaje się ten do tego służy), a potem nagoryliwy podbiega i gość pada jak rażony prądem. A tak w ogóle jak by to były gumowe kule to by z miejsca podbiegli załozyli kajdanki, a wszyscy zrobili w tył zwrot i wezwali pomoc medyczną. Więc jak już się zesrasz to pamiętaj umyć dupę.
I tak coś długo zwlekali z nieuniknionym.
Przede wszystkim to mogli go postrzelić w nogi już na początku.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów