Michał L.I tak, trudno oceniać, bo w przypadku fentanylu i tego co sie pozniej odjebalo to naprawdę mogła nie być ich wina. Kupujesz sobie polecany w aptece i przez lekarzy lek przeciwbólowy a tydzień pozniej jesteś ćpunem który nie jest w stanie funkcjonować bez kolejnej dawki. Próbujesz odstawić fentanyl biorąc znów przepisane przez lekarza leki, a tu sytuacja się jeszcze pogarsza bo dostajesz gówno 100 razy silniejsze od heroiny. Wtem rząd panikuje i zakazuje leków od których już jesteś uzależniony, podobnie jak miliony innych amerykanów, którzy nie wytrzymując z bólu szuka na ulicach czegokolwiek co może zastąpić fentanyl. I trafiają na tranq który uśmieża ból, ale zamienia ich w zombie. ło kurwa.
Fentanyl i oxy są wszędzie, nawet w wodzie. Dzikie zwierzęta w kaliforni zaczynają odpierdalać, bo też są już uzależnione od opioidów które wypiły z wodą pitną. Umierają przedszkolaki bo dotkneły poręczy w komunikacji miejskiej a następnie wlozyly łape do ust, a były tam drobinki opioidów w dawce już dla nich smiertelnej.
Ja piję codziennie i wcale mnie nie ciągnie.
Niestety więcej czasu potrzeba, żeby zdechnac
Wolny kraj - mogą leżeć gdzie chcą.
Czepiacie się.
Ja piję codziennie i wcale mnie nie ciągnie.
Nie ciągnie, ale jednak codziennie. Jaja sobie robisz?
Taka darmowa czystka bez ryzyka że ktoś się doczepi rządu.
Zrób sobie prosty test.:
1) Po pierwsze nie pij minimum 2 tygodnie czy lepiej miesiąc.
2) Podczas przerwy w piciu obserwuj swoje zachowanie. Czy myśłisz ciągle o alkoholu, czy sprawia ci trudność powstrzymanie się , czy musisz się kontrolować.
Po przejściu testu odpowiedz sobie sam, tylko uczciwie na pytanie: Czy jestem alkoholikiem?
To typowy test na alkoholizm w skrócie "Nie testem jest ile pijesz, tylko czy masz kłopoty ze zrobieniem długiej przerwy od alkoholu"
Od razu ci mówie, że jak chlejesz powyżej dwóch lat dzień w dzień, to z ogromnym prawdobieństwem jesteś uzalżniony.
Już nie wspomnę jak rozwaliłeś sobie organizm. ALkohol to zwyczajna toksyna.
Jestem HDK ZdZN badania mam średnio co 2 miesiące odmowy nie było to zdrowie raczej jest.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów