Alkohol to taki sam narkotyk, tak samo wyglądacie jak się najebiecie. Jak chlejecie regularnie to niech wam się zapali czerwona lampka, nie ważne że co tydzień, ważne że regularnie. To jest fajna zabawa do czasu.
Ja piję codziennie i wcale mnie nie ciągnie.
Ja piję codziennie i wcale mnie nie ciągnie.
Zrób sobie prosty test.:
1) Po pierwsze nie pij minimum 2 tygodnie czy lepiej miesiąc.
2) Podczas przerwy w piciu obserwuj swoje zachowanie. Czy myśłisz ciągle o alkoholu, czy sprawia ci trudność powstrzymanie się , czy musisz się kontrolować.
Po przejściu testu odpowiedz sobie sam, tylko uczciwie na pytanie: Czy jestem alkoholikiem?
To typowy test na alkoholizm w skrócie "Nie testem jest ile pijesz, tylko czy masz kłopoty ze zrobieniem długiej przerwy od alkoholu"
Od razu ci mówie, że jak chlejesz powyżej dwóch lat dzień w dzień, to z ogromnym prawdobieństwem jesteś uzalżniony.
Już nie wspomnę jak rozwaliłeś sobie organizm. ALkohol to zwyczajna toksyna.
Zrób sobie prosty test.:
1) Po pierwsze nie pij minimum 2 tygodnie czy lepiej miesiąc.
2) Podczas przerwy w piciu obserwuj swoje zachowanie. Czy myśłisz ciągle o alkoholu, czy sprawia ci trudność powstrzymanie się , czy musisz się kontrolować.
Po przejściu testu odpowiedz sobie sam, tylko uczciwie na pytanie: Czy jestem alkoholikiem?
To typowy test na alkoholizm w skrócie "Nie testem jest ile pijesz, tylko czy masz kłopoty ze zrobieniem długiej przerwy od alkoholu"
Od razu ci mówie, że jak chlejesz powyżej dwóch lat dzień w dzień, to z ogromnym prawdobieństwem jesteś uzalżniony.
Już nie wspomnę jak rozwaliłeś sobie organizm. ALkohol to zwyczajna toksyna.
Co zadziwiające,toksyna na której zarabia producent i zwłaszcza państwo!!!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów