📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
raczej nie o ten bonus chodzilo
Któregoś dnia ktoś wyjmie pistolet i żartownisia ze strachu odpali... Wtedy dopiero będzie śmiesznie
Mam tylko nadziej ze te zdurnowaciałe "pranki" skończą się śmiercią (np. w obronie) któregoś z tych "prankowców", oby to był nasz Wardęga.
Kurwa, kiedyś ktoś napisał coś złego o prankach to teraz większość jak te jebane pelikany napierdala o tym jakie to złe itp...
Jebnijcie się wszyscy w głowę spierdolizny bez własnego zdania.
Jebnijcie się wszyscy w głowę spierdolizny bez własnego zdania.
"pramkujący" nie dostał wpierdolu, szkoda czasu
a tak poza tym, "robimy drugi prank", gruby przed skokiem do wody "robię wyzwanie zimnej wody". Co to jest kurwa? Już pies jebał te pranki, ale ostatnio ludzie już nie mogą normalnie napić się piwa czy wejść do jeziora? Wszędzie tylko zjebane "robie challenge"?
a tak poza tym, "robimy drugi prank", gruby przed skokiem do wody "robię wyzwanie zimnej wody". Co to jest kurwa? Już pies jebał te pranki, ale ostatnio ludzie już nie mogą normalnie napić się piwa czy wejść do jeziora? Wszędzie tylko zjebane "robie challenge"?
Kurwa prank srank. Mam nadzieje, że kiedyś jak już Polska stanie się normalnym krajem, ludzie będą mogli posiadać legalnie broń i wyskoczy mi taki debil to będę mógł mu wpierdolić pół magazynka między oczy (bez skrupułów). Za kilka lat jak ktoś dostanie zawału na ulicy to nikt nie podejdzie bo będzie myślał, że to kurwa prank...
Axikor napisał/a:
Któregoś dnia ktoś wyjmie pistolet i żartownisia ze strachu odpali... Wtedy dopiero będzie śmiesznie
I żadne darcie mordy " ic e prank, DJUD, ic e prank! " nie pomoże.
dziwić się, że tusk wygrywa wybory skoro wystarczy raz napisać, że pranki są "be" a będziecie napierdalać o tym pod każdym pierdolonym tematem z jakimiś prankami.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów