Co teraz?
Dobra żartowałem mógł się bambus uczyć języków
Z czym kurwa?! Jak czytam te Twoje opisy, to mam wrażenie, ze Ty się cofasz w rozwoju...
Z czym kurwa?! Jak czytam te Twoje opisy, to mam wrażenie, ze Ty się cofasz w rozwoju...
sjp.pl/niedomoga
Z czym kurwa?!
Twój zasób słownictwa jest najwyraźniej ograniczony i to dość mocno skoro w wieku 41 lat spotykasz pierwszy raz taki termin.
Dostał gumową kulką a nie śrutem więc nic mu nie będzie, nie podniecajcie się tak. Jak wytężycie swój wadliwy już wzrok to namierzycie na filmie lot kulki jak i odbicie się od celu.
Według opisu na yt gostek dostał w klatkę piersiową i nie żyje,więc ty się tak nie podniecaj.
Twój zasób słownictwa jest najwyraźniej ograniczony i to dość mocno skoro w wieku 41 lat spotykasz pierwszy raz taki termin.
Wyobraź sobie, że spotykam takie określenie po raz pierwszy, i śmiem twierdzić, że za chuja ono tu nie pasuje.
Ten wyraz nie posiada takiej formy. Niedomoga LOL
Moment Moment ale jak asfalt no abla po hamerykansku i go odjebali za nic?
Co teraz?
Dobra żartowałem mógł się bambus uczyć języków
Za nic? Czarnuch stojący przy drodze z karabinem nie jest niewiniątkiem.
A tak a propos karabinu -on chyba sam do siebie strzelił na widok radiowozu.
Widać pocisk na 2-3 klatkach co-najmniej :/
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów