Albo inaczej...
Jak się odpierdolicie to przejdę. I spróbuję się jakoś przedostać do chlewa na Wiejskiej.
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Aaa i jak szef się wozi nowym lexusem to co idziecie i się zwalniacie z pracy żeby chujowi zrobić na złość? Bo katolikom sugerujecie podobnie ;]
I po 2, nikt nie jest zmuszany do dawania im pieniędzy i chuj Was wszystkich obchodzi kto co robi z kasą. Jeden da na tace, drugi się najebie i pobije żonę, a trzeci się naćpa i kogoś potnie nożem bo młodzi w tych czasach nie potrafi robić nic więcej.
Mam 23 lata i sam nieraz sobie przypalę, wypiję itp,ale nie przypierdalam się do innych na co wydają swoje pieniądze. A jak ktoś ma dać na tace czy na picie 123193 piwa kurwa w tygodniu to już chyba lepiej na tace. Ale z alkoholików, ćpunów i bezdomnych co się opierdalają nikt się nie śmieje,ale do katolików każdy się przypierdala na co wydają ich kurwa zarobione pieniądze, banda idiotów kurwa
jest 21 wiek, czym maja jeździć do ku$wy, kuniem z wozem ??
lepiej chrześcijański duchowny niż muzułmański fanatyk...
Nie, mają popierdalać na ośle... słyszałeś kiedyś o komunikacji miejskiej albo o pkp? Myślę że im korona z głowy nie spadnie, a pieniądze które wydają na samochody imprezki i gorzałę, mogą oddać na dzieci w Afryce zamiast się za nie modlić. Po Owsiaku to jeździcie że coś zarabia na WOŚP, ale jak księża żyją w luksusach to jest wszystko fajnie, pięknie.
jest 21 wiek, czym maja jeździć do ku$wy, kuniem z wozem ??
lepiej chrześcijański duchowny niż muzułmański fanatyk...
Nosz kurwa! A ja bym wolał nie wybierać "mniejszego zła". Jednych i drugich do gazu.
Jebana, czarna pedofilska mafia!
Nosz kurwa! A ja bym wolał nie wybierać "mniejszego zła". Jednych i drugich do gazu.
Jebana, czarna pedofilska mafia!
Do zobaczenia w niedziele w 1 rzędzie przed ołtarzem .
nie dziwota ze w polsce jest hujnia z grzybnia, nie dosc ze was czarni ruchaja w dupska to jeszcze ich bronicie. Ja w to huja wbijam bo z mojej kieszeni nie maja nic ale jak czasem jezdze na wakacje do polski i widze te wasze tempe ryje w drodze do kosciolka w niedziele to mi sie smiac chce. Tempa nacja
Nie, mają popierdalać na ośle... słyszałeś kiedyś o komunikacji miejskiej albo o pkp? Myślę że im korona z głowy nie spadnie, a pieniądze które wydają na samochody imprezki i gorzałę, mogą oddać na dzieci w Afryce zamiast się za nie modlić. Po Owsiaku to jeździcie że coś zarabia na WOŚP, ale jak księża żyją w luksusach to jest wszystko fajnie, pięknie.
Może politycy, ba prezydent też ma zapierdalać komunikacją miejską żeby się jednoczyć w "bulu i nadzeji" z takim bydłem jak ty? A co do Owsika to kawał bandyty, z ogólnopolskiej zbiórki pieniędzy zrobił sobie źródło dochodów i to w wysokości kilku milionów rocznie, powiedz mi czemu to bydle nie zostawi sobie 100 tysięcy a resztę odda potrzebującym, tylko siedzi z całą rodziną na Kanarach?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów