18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
raper900 2013-02-05, 9:59 1
Jak się nie odpierdolicie od katoli to przechodzę na islam.
Albo inaczej...
Jak się odpierdolicie to przejdę. I spróbuję się jakoś przedostać do chlewa na Wiejskiej.

Zgłoś
Pleso93 2013-02-05, 10:09
Ważne, że działa.
Zgłoś
c................w 2013-02-05, 10:16 1
przysięgali żyć w ubóstwie.
Zgłoś
Artis23 2013-02-05, 10:18 3
Najpierw czarni, potem kobiety, teraz pederasci i dziwactwa, na koniec ciapaci beda zadac dochodzenia swoich praw i prawdopodobnie pozniej wszystko pojdzie w rozpierdol;)
Zgłoś
Ronoaro 2013-02-05, 10:20 13
cursecrow napisał/a:

przysięgali żyć w ubóstwie.

Tylko zakonnicy ślubuja życie w ubóstwie. Jak nie wiesz na pewno to nie pierdol, tylko się doucz się.

Gallia est omnis divisa in partes tres
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
Zgłoś
daniok91 2013-02-05, 10:25 3
Ja tam kościoła nie lubię. Ale mam wrażenie, że najwięcej krzyczą Ci co nie płacą(ofiara itd. ) ...
Zgłoś
mateee1990 2013-02-05, 10:32 2
No i chuj,że się wożą. Politycy też się wożą a jednak większość na kogoś głosuje, a widział ktoś kogoś biednego w sejmie ? Nie, no właśnie więc nie powinniście na nikogo głosować.

Aaa i jak szef się wozi nowym lexusem to co idziecie i się zwalniacie z pracy żeby chujowi zrobić na złość? Bo katolikom sugerujecie podobnie ;]

I po 2, nikt nie jest zmuszany do dawania im pieniędzy i chuj Was wszystkich obchodzi kto co robi z kasą. Jeden da na tace, drugi się najebie i pobije żonę, a trzeci się naćpa i kogoś potnie nożem bo młodzi w tych czasach nie potrafi robić nic więcej.

Mam 23 lata i sam nieraz sobie przypalę, wypiję itp,ale nie przypierdalam się do innych na co wydają swoje pieniądze. A jak ktoś ma dać na tace czy na picie 123193 piwa kurwa w tygodniu to już chyba lepiej na tace. Ale z alkoholików, ćpunów i bezdomnych co się opierdalają nikt się nie śmieje,ale do katolików każdy się przypierdala na co wydają ich kurwa zarobione pieniądze, banda idiotów kurwa
Zgłoś
M................o 2013-02-05, 10:34 8
koliberk napisał/a:

jest 21 wiek, czym maja jeździć do ku$wy, kuniem z wozem ??
lepiej chrześcijański duchowny niż muzułmański fanatyk...

Nie, mają popierdalać na ośle... słyszałeś kiedyś o komunikacji miejskiej albo o pkp? Myślę że im korona z głowy nie spadnie, a pieniądze które wydają na samochody imprezki i gorzałę, mogą oddać na dzieci w Afryce zamiast się za nie modlić. Po Owsiaku to jeździcie że coś zarabia na WOŚP, ale jak księża żyją w luksusach to jest wszystko fajnie, pięknie.
Zgłoś
godfather1982 2013-02-05, 10:35
Skromnie niech jezdza polonezem
Zgłoś
b................e 2013-02-05, 10:49 3
koliberk napisał/a:

jest 21 wiek, czym maja jeździć do ku$wy, kuniem z wozem ??
lepiej chrześcijański duchowny niż muzułmański fanatyk...

Nosz kurwa! A ja bym wolał nie wybierać "mniejszego zła". Jednych i drugich do gazu.

Jebana, czarna pedofilska mafia!
Zgłoś
Sumthin 2013-02-05, 11:14
nie powinno być ani jednego, ani drugiego. nie lubię ani meczetów, ani kanibali. religia jest jedną z wielu chorób tego świata, całe szczęście okazuje się wyleczalną.
Zgłoś
argoh 2013-02-05, 11:18 1
bziktheblue napisał/a:

Nosz kurwa! A ja bym wolał nie wybierać "mniejszego zła". Jednych i drugich do gazu.

Jebana, czarna pedofilska mafia!

Do zobaczenia w niedziele w 1 rzędzie przed ołtarzem .
Zgłoś
Sowa1984 2013-02-05, 11:25 2
Nie ma sensu porównywać islam i chrześcijaństwo..Jednak uważam ze księża chuja robią,chodzą na dziwki(nie wszyscy ,niektórzy wolą małych chłopców) i jest o tym głośno, ale kościół jak kościół szybko potrafi sprawie łeb ukrecic.Ile było przypadków skandalicznego zachowania tych właśnie księży,którzy w imię Boga mieli głosić jego.słowo,że odmawiali ochrzczenia dziecka ponieważ matka i ojciec nie mieli ślubu kościelnego (Bóg się chyba nie kazał chajtac). A przypadki że jakiś.iądz odmówił wykonania pogrzebu bo "ile łaska" nie.zmieściła się w normie. Tak więc jeśli chodzi o nasz Kościół uważam,że jednak Bogu o to nie chodziło,niech se te kurwy jeżdżą maybachami,babki oddają emerytury na rydzyka,ją mam ich głęboko w chuju i nie daze żadnym szacunkiem,islamskich skurwieli też . Religia jest bardzo dobrym narzędziem do kontrolowania ludzkich zachowań...Sorry za błędy ortograficzne i interpunkcyjne ale pisałem ze smartphona.

Omnibus hominibus moriendum est
Zgłoś
immikofreako 2013-02-05, 11:45
Angorzh napisał/a:

Ideologia Kościoła Katolickiego

Obrazek

nie dziwota ze w polsce jest hujnia z grzybnia, nie dosc ze was czarni ruchaja w dupska to jeszcze ich bronicie. Ja w to huja wbijam bo z mojej kieszeni nie maja nic ale jak czasem jezdze na wakacje do polski i widze te wasze tempe ryje w drodze do kosciolka w niedziele to mi sie smiac chce. Tempa nacja
Zgłoś
Z................y 2013-02-05, 11:48 2
Macionso napisał/a:

Nie, mają popierdalać na ośle... słyszałeś kiedyś o komunikacji miejskiej albo o pkp? Myślę że im korona z głowy nie spadnie, a pieniądze które wydają na samochody imprezki i gorzałę, mogą oddać na dzieci w Afryce zamiast się za nie modlić. Po Owsiaku to jeździcie że coś zarabia na WOŚP, ale jak księża żyją w luksusach to jest wszystko fajnie, pięknie.

Może politycy, ba prezydent też ma zapierdalać komunikacją miejską żeby się jednoczyć w "bulu i nadzeji" z takim bydłem jak ty? A co do Owsika to kawał bandyty, z ogólnopolskiej zbiórki pieniędzy zrobił sobie źródło dochodów i to w wysokości kilku milionów rocznie, powiedz mi czemu to bydle nie zostawi sobie 100 tysięcy a resztę odda potrzebującym, tylko siedzi z całą rodziną na Kanarach?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów