📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Zastanawia mnie czy gdzieś na świecie znajdzie się jakiś świr którego to jara i jedzie na ręcznym pod pierdzące konie... no dobra wydało się, to ja !
Po obejrzeniu filmiku z pierdzącym koniem stwierdzam, że najwyższy czas iść spać. Dobranoc!
Tylko czekać na "materiał własny" z pierdzeniem(zapewne ktoś niedługo coś takiego da).
0:28 laska mnie rozjebała z tekstem "OOOOH Sooo goood!" kręci ją to czy jak?
ten portal upada, w poczekalni fajne tematy czekają, a na głównej pierdzący koń, ja prdl
pamietam za dzieciaka jak kiedys konia jablkami nakarmilem, potem to z 2 minuty szczal
Więc hujowe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów