18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Pierdolnięcie Antaresa
d................s • 2014-12-21, 11:29
Filmik kręcony z odległości trzech kilometrów. Fala uderzeniowa robi wrażenie.

I tu moje pytanie do ekspertów, bo znając sadola, zaraz się jakiś znajdzie Jakie jest odczucie po uderzeniu takiej fali? Coś jak potężne pierdolnięcie powietrza, ciepło? Da się wskoczyć na główkę żeby się przez nią przedrzeć? Bo stojąc bliżej źródła wybuchu, mógłby być problem
Zgłoś
Halman 2014-12-21, 11:32 1
klasykiem: JtJ
Zgłoś
ganji 2014-12-21, 12:20 5
Ale jebło !
Zgłoś
Attero132 2014-12-21, 12:23
Wydaje mi się że to był tylko dźwięk ale pewny nie jestem.
Zgłoś
Shadok 2014-12-21, 12:42 7
Fala dźwiękowa. Jedyne, co by mogło w miarę pomóc, to lekkie rozwarcie paszczy dla wyrównania ciśnienia.
Zgłoś
bloodwar 2014-12-21, 12:46 82
Problemem w przypadku większości wybuchów nie jest wcale, jak pewnie myśli gimbaza wychowana na Holywoodzie, kula ciepła i odłamki tylko sam wybuch a raczej nagła zmiana ciśnienia jaką wybuch wywołuje i obrażenia wewnętrzne nim spowodowane (pękanie organów i naczyń krwionośnych - często w mikroskali) - dlatego właśnie "w realu" można zaobserwować wiele trupów w dalszych okolicach eksplozji które fizycznie nie mają obrażeń (urwanych rąk, nóg, głów, oparzeń, wielkich krwotoków etc) a mimo to nie żyją, nawet nosząc strój saperski chroniący przed odłamkami można w ten sposób zginąć bo ciśnienie wedrze się przez każdy, nawet najmniejszy otwór kombinezonu i rozsadzi od wewnątrz sapera (tak zginął jeden z głownych bohaterów filmu "Hurt Locker - W pułapce wojny"

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
c................s 2014-12-21, 12:54 4
@up
Jestem ekspertem oczywiście i w pełni się z Tobą zgadzam.
Zgłoś
d................s 2014-12-21, 13:05
Shadok, bloodwar, ale w sensie że trzeba otworzyć japę, i wciągnąć powietrze, czy odwrotnie i wydmuchać wszystko z płuc? Tak jak mówisz, to nie ogień zabija, tak samo jest z wybuchami pod wodą, zabija fala uderzeniowa, która jest dużo mocniej przenoszona przez wodę, niż przez powietrze. Tak czy inaczej, jest jakiś sposób na obronę przed uderzeniem, czy jak już pierdolnie to trzeba się rozkoszować ostatnim widokiem w życiu i czekać na jebnięcie? I jeszcze jedno, w razie w trzeba się odwrócić plecami do fali robiąc sobie powiedzmy przestrzeń do oddychania? Taka mnie rozkminka naszła, liczę na Waszą pomoc
Zgłoś
Shadok 2014-12-21, 13:11 4
darczosss, Jak jesteś za blisko to zwykle nawet rozkoszować się nie zdążysz. Z tą japą to po prostu otworzyć, ale to tylko pomaga na nierozjebanie bębenków i pozostanie ostatnio zjedzonego posiłku w kichach

bloodwar, Najfajniej jest, jak ktoś jest tylko lekko zanurzony, np. po kostki w wodzie, wtedy dzięki różnicy ciśnień można zginąć nawet 800m od małego wybuchu(50g trotylu czy coś, nie pamiętam teraz, a nie chce mi się podręcznika szukać)
Zgłoś
NastyRascal 2014-12-21, 13:23
piekne pierdolniecie demokracji.
Zgłoś
Piżmak85 2014-12-21, 14:19
troch kasy poszło sie jebac

Lepsze jutro było wczoraj.
Zgłoś
FreshMint 2014-12-21, 14:25
Ładnie jebało
Zgłoś
t................a 2014-12-21, 14:34
Na początku widać turbo dziurę potem poszedł jak błyskawica.
Zgłoś
Davidzior 2014-12-21, 14:35
Przydało by się opracować jakieś zupełnie nowe technologie wynoszenia statków w przestrzeń kosmiczną. Po tylu latach wciąż bazujemy na bądź co bądź latających bombach.
Zgłoś
okrutnyCham 2014-12-21, 14:47
piekne pierdolniecie i cudny widok, mam nadzieje ze duuuzo trupow tez bylo

zabić kurwa wszystkich zapierdolić
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów