📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
So true
nynek345 napisał/a:
Polecę klasyką tego typu produkcji
Za mięsnego jeża zawsze piwko. Tylko dziwię się, że nie na hardzie.
pppmix napisał/a:
Do połowy zdrowa dupa, ciekawe jak niżej?
czy ty aby napewno widziałeś zdrową dupę?
pppmix napisał/a:
Do połowy zdrowa dupa, ciekawe jak niżej?
Ryj i cycki napompowane jak opony Ursusie. Ciężko tylko stwierdzić na ile faktycznie babsko ma tak tępy głosy, a na ile to nieudolna aktorzyna, bo plastikiem to jej chyba nawet połowę łba wypchali. No, ale co kto lubi... w końcu nie robiła ust do gadania a do pracy.
Chyba Kermit żaba wpadł w odwiedziny do jej matki jak tato był w delegacji.
Powiem tak. Głupi chłop i tyle. Chcesz żeby dziewczyna Cię szanowała to szanuj sam siebie i vice versa do kobiet
Czytałem o tym. Ta para to Jorge i Anfisa Nava. Brali udział w programie '90 day fiance'.
Uwaga, zwrot akcji. To jest laska z Rasiji i gość jej naobiecywał że jest milionerem i kupi jej wszystko co będzie chciała, żeby tylko przyjechała do niego do US & A.
Panna nigdy nie ukrywała ze robi to dla kasy a on oczekiwał że się w nim zakocha.
Kurtyna.
Uwaga, zwrot akcji. To jest laska z Rasiji i gość jej naobiecywał że jest milionerem i kupi jej wszystko co będzie chciała, żeby tylko przyjechała do niego do US & A.
Panna nigdy nie ukrywała ze robi to dla kasy a on oczekiwał że się w nim zakocha.
Kurtyna.
Ani ładna, ani brzydka. Statystyczna. Zresztą do hajtania nie patrzy się tak bardzo na urodę, tylko na resztę, bo trzeba taką babę potem mieć pod jednym dachem, a z debilką albo złośliwym gnomem niezbyt miło mieszkać. Koleś, to tłusty spaślak, więc i tak by po pewnym czasie miał rogi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów