📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale grzecznie wyłączył telefon bo za korzystanie z czarnej magii zaraz by w niego a nie drugi raz w Józka xD
WejnRunej napisał/a:
Przejdzie do klasyki polskiego Internetu...
Brawa dla Pana z telefonem. Owacje na stojąco od SADISTICA
gnojarz napisał/a:
Brzmią jak typowi wyborcy popisu
nie jak peo i lgbt
VanDunio napisał/a:
Podlasie pełną kurwą XD
kurwa to twoja stara tak jestem z podlasia xd
jak bym tesciowa slyszal, Wylacz telefon bo jeszcze ci piorun w telefon przez okno zapierdoli. nie komp sie w burze, wszystko wylacz, najlepiej wez upierdol kable glowne od pradu.
SM0KEtatum napisał/a:
jak bym tesciowa slyszal, Wylacz telefon bo jeszcze ci piorun w telefon przez okno zapierdoli. nie komp sie w burze, wszystko wylacz, najlepiej wez upierdol kable glowne od pradu.
hmmm. mieszkałem kiedyś w domu. pomimo piorunochronu piorun jebnął w antenę od tv. spalił się telewizor, wieża, telefon, pralka, magnetowid i lodówka.
więc jakieś podstawy ta twoja teściowa ma do tego, aby cię przestrzegać.
gnojarz napisał/a:
Brzmią jak typowi wyborcy popisu
djpyza napisał/a:
nie jak peo i lgbt
idealny przyklad wyborcy pisu, nie wpadl na to ze popis to po + pis, no nie udalo mu sie rozszyfrowac tej skomplikowanej gry slownej...
djpyza napisał/a:
kurwa to twoja stara tak jestem z podlasia xd
widac
Dla pierdół co to ojców mowy się wstydzą: chuj ci w dupe!
Piękną polszczyzną i stabilną ręką zjawisko chłop udokumentował i nie ma w tym nic podlaskiego czy podkarpackiego czy rzeszowskiego.
Przestańta się wstydzić naszego pięknego języka i gwar lokalnych. Pizdeusze!
Piękną polszczyzną i stabilną ręką zjawisko chłop udokumentował i nie ma w tym nic podlaskiego czy podkarpackiego czy rzeszowskiego.
Przestańta się wstydzić naszego pięknego języka i gwar lokalnych. Pizdeusze!
W Juska szczelił pierun - wyłuncz tyn tylefon !
Nie wim czym nie nagroł tego..
Wyłuncz !
Ja pierdole.. 21 wiek.. środek europy... banda wieśniaków nie umie posługiwać się językiem ojczystym..>
Matko boska, jezusie nazarejski, chryste panie, kyrie elejson, panie boże....
Ratuj nas od tej tragedyji....
Nie wim czym nie nagroł tego..
Wyłuncz !
Ja pierdole.. 21 wiek.. środek europy... banda wieśniaków nie umie posługiwać się językiem ojczystym..>
Matko boska, jezusie nazarejski, chryste panie, kyrie elejson, panie boże....
Ratuj nas od tej tragedyji....
VanDunio napisał/a:
Podlasie pełną kurwą XD
"Pierun" ? "wyluncz"? Raczej sto pro jakaś wiocha na ślunsku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów