18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 44 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Lobo24 2022-05-22, 22:02 100
Młody zbudował sobie pomnik trwalszy niż ze spiżu.
Zgłoś
Beka_XD 2022-05-22, 22:15 13
Szkoda, że to tylko próba i w kościele nie było ludzi...
Zgłoś
Payan 2022-05-22, 22:22 3
Próba przed komunią, chyba.
Zgłoś
Znawca_Cipek 2022-05-22, 22:25 17
Predzej katol przejdzie przez 1000 pizd, niz Jezus przez ucho igielne.
List sw. Sadola do Koryntianek 50_1-31.

Lobo24 napisał/a:

Trwalszy i gestszy niz sok z pizdy!
Zgłoś
Heliar 2022-05-22, 22:47 3
"Pizydję a nie Pizydę", za pierwszym razem nawet "y" nie usłyszałem. Ciekawe czy już był u spowiedzi, a jak nie był radzę iść do innej parafii.
Zgłoś
djpyza 2022-05-22, 23:35 1
Lobo24 napisał/a:

ta jak ten club spiżowi nocą mnie nie wygdymocą !
Zgłoś
miedzianek 2022-05-22, 23:43 2
ksiadz chyba sam pisal czytanie
Zgłoś
baronturbina 2022-05-23, 0:07 21
Zgłoś
t................0 2022-05-23, 0:49 7
I po co dają takie ryzykowne teksty do czytania?

Człowiek nawet całego jednego piwka nie wypije a przejęzyczyć się może...

Mogli dać coś np. o Samarytanach.

Taki Samarytanin to z pizdą się nijak nie pomyli
Zgłoś
Marcinqqq 2022-05-23, 6:00 2
kurwa popłakałem się, ale ksiądz nerwy ze stali ma
Zgłoś
radek225 2022-05-23, 7:33 9
Beka_XD napisał/a:

Szkoda, że to tylko próba i w kościele nie było ludzi...

Masz rację bo jeśli datownik jest dobrze ustawiony, to o 19:18 przecież nie ma komunii, a kościół jest pusty. Ja też brałem udział w takich próbach. Gdyby to była normalna komunia przed południem, to wszyscy w kościele by leżeli ze śmiechu, a dzieciak stałby się obiektem żartów i anegdot w swojej rodzinie jeszcze przez jakieś kilkadziesiąt lat. Wigilia 2037 i wujek Staszek wyjeżdża z tekstem i tym nagraniem: "a pamiętacie jak Karol powiedział, że przeszli przez pizdę?" Oczywiście cała rodzinka na podłodze tarza się ze śmiechu, a twarz Karola zaczyna przyjmować kolor końcówki penisa podnieconego proboszcza.

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
BajecznyKrzysztof 2022-05-23, 22:40 1
ja za dziecka odjebałem taki numer, że na czytaniu w kościele, przeczytałem rzekę Jordan, jako rzekę Dżordan oczywiście nie zrobiłem tego specjalnie, a o pomyłce uświadomił mnie śmiech ludzi.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2022-05-24, 12:23 1
Każdy przeszedł kiedyś przez pizdę tylko największa sierota we wszechświecie przez pizdę nie przeszła. Czy już wiecie kto jest największą sierotą we wszechświecie ?

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
rara 2022-05-24, 13:03 1
Ten filmik bije wszystkie na głowę ja myślę że poleci dalej w media , glut tak się starał nawet ę bardzo podkreślił .
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów