Z księgi Stulejmana
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Z księgi Stulejmana
Predzej katol przejdzie przez 1000 pizd, niz Jezus przez ucho igielne.
List sw. Sadola do Koryntianek 50_1-31.
Trwalszy i gestszy niz sok z pizdy!
List sw. Sadola do Koryntianek 50_1-31.
Lobo24 napisał/a:
Młody zbudował sobie pomnik trwalszy niż ze spiżu.
Trwalszy i gestszy niz sok z pizdy!
"Pizydję a nie Pizydę", za pierwszym razem nawet "y" nie usłyszałem. Ciekawe czy już był u spowiedzi, a jak nie był radzę iść do innej parafii.
Lobo24 napisał/a:
Młody zbudował sobie pomnik trwalszy niż ze spiżu.
ta jak ten club spiżowi nocą mnie nie wygdymocą !
ksiadz chyba sam pisal czytanie
I po co dają takie ryzykowne teksty do czytania?
Człowiek nawet całego jednego piwka nie wypije a przejęzyczyć się może...
Mogli dać coś np. o Samarytanach.
Taki Samarytanin to z pizdą się nijak nie pomyli
Człowiek nawet całego jednego piwka nie wypije a przejęzyczyć się może...
Mogli dać coś np. o Samarytanach.
Taki Samarytanin to z pizdą się nijak nie pomyli
Beka_XD napisał/a:
Szkoda, że to tylko próba i w kościele nie było ludzi...
Masz rację bo jeśli datownik jest dobrze ustawiony, to o 19:18 przecież nie ma komunii, a kościół jest pusty. Ja też brałem udział w takich próbach. Gdyby to była normalna komunia przed południem, to wszyscy w kościele by leżeli ze śmiechu, a dzieciak stałby się obiektem żartów i anegdot w swojej rodzinie jeszcze przez jakieś kilkadziesiąt lat. Wigilia 2037 i wujek Staszek wyjeżdża z tekstem i tym nagraniem: "a pamiętacie jak Karol powiedział, że przeszli przez pizdę?" Oczywiście cała rodzinka na podłodze tarza się ze śmiechu, a twarz Karola zaczyna przyjmować kolor końcówki penisa podnieconego proboszcza.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów