📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Gonzoitano napisał/a:
@ Calios18
Może i jestem sceptykiem ale w tym słoiczku za wiele tego nie, jeśli cokolwiek jet. Gostek mógł sobie i do butelki wlać wody. A gałkę się wpi*rdala z czterech opakowań żeby był w tym jakikolwiek sens.
Wejdz sobie na jego profil na ytube "Shoenice"
To nie jest fejk , ten koleś jest poprostu zwyrolem.
Masz tam filmiki jak wpierdala tampony , prezerwatywy , karty do gry i inne bajery
jakby ktoś miał mrówki faraonki w domu to polecam używać cynamom na nie, poutykać dziury co z nich wychodzą małą ilością cynamonu i skubane jakoś się boją i nie ma później problemu.
testowałem w zeszłym roku i mi się udało opanować sytuacje
B. Hicks
testowałem w zeszłym roku i mi się udało opanować sytuacje
Może i jestem sceptykiem ale w tym słoiczku za wiele tego nie, jeśli cokolwiek jet. Gostek mógł sobie i do butelki wlać wody. A gałkę się wpi*rdala z czterech opakowań żeby był w tym jakikolwiek sens.
Co do wódki: posłuchaj jak ją otwiera. Słychać strzelanie (nie wiem jak to nazwać). To nie fake.
ja w wieku 12 lat łyche cynamonu zjadłem i nawet niezłe było
heh, ja kilka razy objadłem się gałką. Zmuliło mnie, suchość w ustach, na kilka minut oślepłem + uczucie 'zaraz umrę".
Kac po tym ze 3 dni mnie trzymał
Kac po tym ze 3 dni mnie trzymał
Pener666 napisał/a:
rzygi nosem
kiedyś mi kukurydz nosem wyleciał w trakcie rzygania
Cała kolba ?
Kukurydz to skrzyżowanie rydza z kukułką.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Meru napisał/a:
Jem obiad podczas tego i cieszę japę czy jestem normalny?
Tu nikt nie jest normalny, inaczej by go tu nie było
Meru napisał/a:
Jem obiad podczas tego i cieszę japę czy jestem normalny?
obiad o 19? nie jesteś normalny.
Pener666 napisał/a:
rzygi nosem
kiedyś mi kukurydz nosem wyleciał w trakcie rzygania
Wpisz sobie to w CV-ke
@Pener666 to nażryj się spaghetti do oporu i podziwiaj jak Ci się nosem wywijają makaronowe dżdżownice polecam każdemu ^^
O co chodzi z tym gównem bo już któryś raz widzę? Nie da się zjeść łyżki cynamonu czy jak? Wczoraj jabłecznik robiłem i wpierdalam to jak cukierki, cynamon jest dobry..
@cromagxxx
Chodzi o to, że duża łyżka wsypana do gardła się "rozsypie", zatka Ci przełyk i zaczniesz się dusić, bo nie będziesz w stanie wyprodukować wystarczająco dużo śliny by to przełknąć. Jeśli jednak taki z Ciebie twardziej, to nagraj się jak wpierdalasz łyżkę cynamonu bez popijania i bez trzymania wody w ustach ; P
Chodzi o to, że duża łyżka wsypana do gardła się "rozsypie", zatka Ci przełyk i zaczniesz się dusić, bo nie będziesz w stanie wyprodukować wystarczająco dużo śliny by to przełknąć. Jeśli jednak taki z Ciebie twardziej, to nagraj się jak wpierdalasz łyżkę cynamonu bez popijania i bez trzymania wody w ustach ; P
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów