📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Oj, ulało się ;D
No i śmiech też niczego sobie
No i śmiech też niczego sobie
A mi makaron z warzywami
A mi makaron z warzywami
cynamon to domowy środek przeczyszczajacy... tego nie da się wpierdalać łyżkami to tak jakby wypić skrzynke wódy i się nie najebać
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
No i na chuj to żreć ? Pierdolone debile.
Bitch please. Akcja od 3:00 , całe opakowanie gałki muszkatołowej popite wódeczką
Z tym cynamonem jest podobnie jak z gorzałą Z nią też nikt nigdy nie wygrał
@ Calios18
Może i jestem sceptykiem ale w tym słoiczku za wiele tego nie, jeśli cokolwiek jet. Gostek mógł sobie i do butelki wlać wody. A gałkę się wpi*rdala z czterech opakowań żeby był w tym jakikolwiek sens.
Może i jestem sceptykiem ale w tym słoiczku za wiele tego nie, jeśli cokolwiek jet. Gostek mógł sobie i do butelki wlać wody. A gałkę się wpi*rdala z czterech opakowań żeby był w tym jakikolwiek sens.
Calios18 napisał/a:
Bitch please. Akcja od 3:00 , całe opakowanie gałki muszkatołowej popite wódeczką
Ale potem musiał mieć faze po tej gałce muszkatałowej. Dwa dni pewnie z chaty nie wyłaził
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów