18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Suq-Madiq 2012-01-14, 14:45 1
Oj, ulało się ;D
No i śmiech też niczego sobie

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
Pener 2012-01-14, 14:49 91
rzygi nosem
kiedyś mi kukurydz nosem wyleciał w trakcie rzygania
Zgłoś
Suq-Madiq 2012-01-14, 15:08 3
@Pener
A mi makaron z warzywami

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
m8 2012-01-14, 15:12 6
@Pener,

Piwo za "kukurydz"
Zgłoś
Robster 2012-01-14, 15:33
@Pener666 narysuj kiedyś tego "kukurydza" bo ciekaw jestem co to za ustrojstwo Na razie mam przed oczyma rydza na długiej łodydze z liśćmi
Zgłoś
rockface123 2012-01-14, 15:39
cynamon to domowy środek przeczyszczajacy... tego nie da się wpierdalać łyżkami to tak jakby wypić skrzynke wódy i się nie najebać

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
C................8 2012-01-14, 15:42 18
Ciota!
Akcja od 3:00.
Zgłoś
Gonzoitano 2012-01-14, 15:43 3
gałki muszkatołowej by spróbował
Zgłoś
xgregor 2012-01-14, 15:55
A tam kurwa gałki... pieprzu
Zgłoś
Dildowagins 2012-01-14, 15:58 4
No i na chuj to żreć ? Pierdolone debile.

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
C................8 2012-01-14, 15:59 3
Gonzoitano napisał/a:

gałki muszkatołowej by spróbował

Bitch please. Akcja od 3:00 , całe opakowanie gałki muszkatołowej popite wódeczką
Zgłoś
B................o 2012-01-14, 16:06
Z tym cynamonem jest podobnie jak z gorzałą Z nią też nikt nigdy nie wygrał
Zgłoś
Gonzoitano 2012-01-14, 16:12
@ Calios18

Może i jestem sceptykiem ale w tym słoiczku za wiele tego nie, jeśli cokolwiek jet. Gostek mógł sobie i do butelki wlać wody. A gałkę się wpi*rdala z czterech opakowań żeby był w tym jakikolwiek sens.
Zgłoś
michael323 2012-01-14, 16:13
Calios18 napisał/a:

Bitch please. Akcja od 3:00 , całe opakowanie gałki muszkatołowej popite wódeczką

Ale potem musiał mieć faze po tej gałce muszkatałowej. Dwa dni pewnie z chaty nie wyłaził
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów