📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
"kurwa, jeszcze z tymi dziećmi jebanymi... nie mogę!"
[ Komentarz dodany przez: marna: 2013-05-15, 12:25 ]
[ Komentarz dodany przez: marna: 2013-05-15, 12:25 ]
tip.top napisał/a:
mam rozumieć, że to było do mnie?
Tak, skoro jakieś dzieci możesz nazwać jebanymi to czemu ja ciebie nie mogę nazwać jebanym? Co za różnica czy ty czy jakieś dzieci? na tym forum panuje wolność słowa więc tak>? więc w czym problem ?
Wolność słowa nie oznacza, że możesz sobie innych do woli obrażać! Pamiętaj też, każdy ponosi odpowiedzialność za swoje wypowiedzi i musi liczyć się z konsekwencjami.
Nie wiem czy zauważyłeś, że swoją wypowiedź wziąłem w cudzysłów. Co oznacza (jeżeli oczywiście chodziłeś do szkoły) że był to cytat (Cytat (łac. citatio, niem. Zitat) – dosłowne przytoczenie czyichś słów.). Gdybyś oglądał film Dzień Świra to byś wiedział o co chodzi i byś się najzwyczajniej w świecie nie przypierdalał
Nie wiem czy zauważyłeś, że swoją wypowiedź wziąłem w cudzysłów. Co oznacza (jeżeli oczywiście chodziłeś do szkoły) że był to cytat (Cytat (łac. citatio, niem. Zitat) – dosłowne przytoczenie czyichś słów.). Gdybyś oglądał film Dzień Świra to byś wiedział o co chodzi i byś się najzwyczajniej w świecie nie przypierdalał
Podobnie reagowała córka mojego kumpla, kiedy poraz pierwszy włożyłem jej do ust... aaa zresztą nieważne.
@ tip top
pamietaj kolego/koleżanko, winno sie tłumaczy.
za takie wypowiedzi na żywo można zarobić w pysk.
następnym razem zastanów sie dwukrotnie, zanim coś napiszesz.
wstyd
pamietaj kolego/koleżanko, winno sie tłumaczy.
za takie wypowiedzi na żywo można zarobić w pysk.
następnym razem zastanów sie dwukrotnie, zanim coś napiszesz.
wstyd
rozumiem jakby wódkę czy inny spiryt dostawali ale takie coś na sadola chyba nie pasuje
super dzieciaczki !!!!!!!!!!!! Śmieszne takie xDD szczegulnie jak jedzą te swoje jedzonka hahaha XD
mrocznykacper_13 napisał/a:
mroczny kacper, mroczny szymon, a moze trwale zamroczony trywialny banan straatveger... ciekawe co by wyszło po sprawdzeniu ipsuper dzieciaczki !!!!!!!!!!!! Śmieszne takie xDD szczegulnie jak jedzą te swoje jedzonka hahaha XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów